Hol tartunk a RitArt Franchise-zal?

Helyzetjelentés a franchise rendszerem háza tájáról.

A nyár négy – már szerződött – Franchise Partnert hozott, és három továbbival vagyunk tárgyalásban.

A költözésem kapcsán már tavaly óta – pontosabban a lábtörésem és műtétem óta – nyomasztott az a gondolat, hogy “mi lesz ezzel az egésszel nélkülem?”. Tudtam, hogy franchise rendszert fogok létrehozni, és már januártól láttam a lépéseket nagyjából, de az apró lépcsőfokokat, és az időpontokat nagyon nehéz volt előre belőni.

Igazából alapelvem, hogy határidőket szigorúan véve kijelölni igencsak balgaság, hiszen a világra többnyire nem vagyunk közvetlen hatással.

A MOST-ban hiszek, meg a lehetőségek mihamarabbi kiaknázásában, így a fejemben az volt, hogy “amint lehet”, és az, hogy “amilyen profin csak lehet”.

Elég volt a franchise lehetőségét viccesen megemlíteni az egyik kreatív írás képzésen, egy hét múlva ott állt előttem az első RitArt Franchise partnerem, hosszú szoknyában, és világító kék szemekkel. Ő Andi, aki olyasmire készül a szakmájában, amilyenre még nem volt példa.

Aztán, egy kellemetlennek tűnő közjáték kapcsán beszélgetésbe elegyedtünk Edinával, és az egyébként is megnyugtató végkifejlet közben személyében köszönthettem második franchise partneremet. Edina az orosz nyelvet tanulókat fogja segíteni.

Aztán Teller Ági, régi motoros RitArt Trénerem közölte, hogy őt érdekli az Oktatóstúdió Franchise, ma már a kreativ-iras.hu oldalon szervezi a képzéseket, továbbépítve a művemet a saját sugárzó egyéniségének különlegességével.

És nem olyan rég csatlakozott Bea, aki olyan jó ötlettel állt elő, amire szerintem sokan már évtizedek óta várnak, és mindenki életét könnyebbé teszi.

ritart franchise

Pillanatkép egy Író születik képzésről

Négy vállalkozónő vágott már bele a RitArt Franchise-ba, és jönnek sorra a komoly – és olykor komolytalan – jelentkezők. Őszintén hiszek abban, hogy meg fogjuk reformálni a tanácsadói és felnőttképzési szakmát, mert hát valljuk meg őszintén: ráfér…

Őszintén hiszek a könnyed tanulásban, az élményszerű oktatásban, és abban, hogy ha van mögötted egy segítő társ, akkor ezerszer könnyebb vállalkozni. Erre jó a RitArt Franchise.

Mi a cél?

Egy végtelenül jobb agyféltekés éjszakán a következő számokat pötyögtem be a telefonom jegyzettömbjébe, félig alvó állapotban:

–        100+ tréner

–        25+ oktatóstúdió

–        41+ minőség franchise

Határidő nincs :).

Gyorsan. Most!

Még csak az út elején állunk, heteken belül elindulnak az új jobb agyféltekés képzések, amiken majd te is letesztelheted, hogy tényleg működik a dolog, és még én sem tudom pontosan, hogy hova fog ez burjánzani, de az biztos, hogy ha a saját konkurenciám lennék, akkor most nem lenne őszinte a mosolyom ;).

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.