Egyéni konzultáció

Veled is előfordult már, hogy pont a rengeteg információ és a sok tudás akadályozott meg a gyakorlati megvalósításban?

Te is érezted már, hogy nem látod a fától az erdőt, pedig már úgy meregeted a szemed, hogy majd’ kiesik a helyéről?

Na igen, ez viccesen hangzik, csak mindketten tudjuk, hogy ez véresen komoly.

Hiába vagy eltökélt, céltudatos, ha egy óriási fal előtt állsz, amely falat pont a tudásod emelt fel.

Még emlékszem életem első szórólapjának megalkotására. Akkor már hónapok óta olvastam a marketinges hírleveleket, és amióta csak feliratkoztam ezekre, alig vártam, hogy élesben is kipróbálhassam a naaagy trükköket.

Aztán amikor a boltunkhoz kellett a szórólap, akkor nagy lendülettel nekifogtam, majd órákon át tartó izzadás után elsírtam magam az idegességtől.

„Basszus, azt senki nem mondta, hogy ez a gyakorlatban ilyen nehéz lesz!”

Aztán ott volt az, amikor mindent megcsináltam úgy, ahogyan az online marketinges nagy könyvben meg van írva, volt csalim, volt hírnevem, volt termékem, az oldalam optimalizálva volt, jöttek a látogatók szép számmal, vevő meg egy szál sem akadt.

„Mi a fenét csinálok rosszul???” – kérdezgettem magamtól, és hetekbe telt, míg rájöttem.

De a legfurcsább az volt, mikor a szokásos módon elindítottam egy új projektet, arra számítva, hogy heteken át tartó agyalás és igazítgatás lesz a feladatom majd, és aztán ott álltam döbbenten, hogy elsőre sikeres lett, és azóta is az!

„Azta! Az átütő siker tényleg furcsább és nehezebben értelmezhető, mint a kudarcok!” – gondoltam jóváhagyólag, visszaemlékezve arra, amit az általam legnagyobb mesternek tartott tanácsadótól hallottam, csak akkoriban – kis kezdőként – még nem akartam neki elhinni. Aztán megtapasztaltam.

Még “csak” 15 éve vállalkozom, és a nagy guruk tanácsával ellentétben még egyetlen céget sem vittem csődbe.

Nem hiszek a csőd hasznában, én a siker hasznában hiszek, meg az ész és a megérzések diadalában, és a kreativitás mindennél erősebb pozitív hatásában.

Az egyéni konzultáció szolgáltatását nem én találtam ki, mint egyféle terméket a portfóliómban, nekem ez eszembe sem jutott. Ezt ti kértétek!

Tíz évig vígan elvoltam anélkül, hogy bárkivel konzultálni akartam volna, vagy ezzel akartam volna pénzt keresni. Az igény viszont itt dörömbölt már jó ideje, és politikusoktól kezdve, a dörzsölt cégvezetőkön át, a kezdő vállalkozókig annyi mindenki keresett már meg az egyéni konzultációra vonatkozó kérésével, hogy arra már buta lennék nemet mondani. Tudod mire van szüksége a lángossütőnek… éhező tömegekre!

Miben tudok segíteni?

Ha olvasod az oldalamat, vagy fel vagy iratkozva valamelyik hírlevelemre, akkor tudod már, hogy egy nagyon sajátos szemléletmóddal rendelkezem, és kimondottan igyekszem nem birkanyájat toborozni magam köré…

Minden információ, amit tőlem kapsz, az nem puszta adatok összessége, hanem minden esetben egy rendszer.

Ha hozzám fordulsz tanácsért egyéni konzultáció keretében, akkor tőlem nem a most éppen aktuális trendeknek megfelelő tanácsokat fogod kapni, hanem az fog történni, hogy elképzelem, hogy ÉN MIT TENNÉK, ha a te vállalkozásodat csinálnám. Hogyan reformálnám meg, hogyan futtatnám fel, hogyan szereznék több vevőt, hogyan növelném a profitarányt, és ami még eszembe jut.

Mindezeket nem a levegőből szedem össze, hanem a saját és az ügyfeleim tapasztalati alapján, kipróbált és letesztelt megoldásokat alapul véve, plusz természetesen nem kihagyva az éppen aktuális trendeket sem, de pláne nem kihagyva a kreatív elmémet a buliból.

Mikor érdemes hozzám fordulni?

–        ha megakadtál, akár az üzletben, akár a gondolkodásban,

–        ha zsong a fejed az infóktól,

–        ha nem tudod gyakorlatba átültetni az információkat,

–        ha tele vagy ötletekkel, de nem tudsz választani közülük,

–        ha a tuti üzletbe akarsz belevágni, de nem tudod, mi az,

–        ha nem látod a fától az erdőt,

–        ha nincs elég bevételed,

–        ha túl sok a kiadásod,

–        ha félsz és azért nem mersz belekezdeni valami újba,

–        ha belefásultál abba, amit csinálsz, és új dologba kezdenél,

–        és bármi, amihez szerinted rendszerszemlélet szükséges.

Hogyan zajlik az egyéni konzultáció?

1.)    Emailben – vidirita@ritartacademy.com – jelentkezel skype-on vagy discordon történő egyéni konzultációra.

2.)    Az emailben megírod a számlázási adataidat, a témát, ami foglalkoztat, és amire megoldást keresel, és elküldöd az oldalad linkjét, a facebook oldalad linkjét, youtube csatorna linkjét (természetesen akkor, ha vannak ilyenek).

3.)    Egy email váltással megbeszéljük az időpontot, ami mindkettőnk számára megfelelő. Gondolkodj jó előre, mert időpontot általában csak 10-14 nap előre tartással tudok adni, tehát adott héten szinte kizárt, hogy tudunk beszélni.

4.)    Az általam megadott számlaszámra előre elküldöd a konzultáció díját – 39900,- forintot (bruttó). Ez nem óradíj, hanem „alkalom-díj”, ami azt jelenti, hogy a konzultáció lehet akár több órás is, a díjon az nem változtat. Általában másfél órával lehet számolni legalább egy alkalomra. A díjról természetesen számlát kapsz elektronikus formában.

5.)    A megbeszélt időpontban megtörténik a konzultáció, időkorlát nélkül, addig beszélgetve és közösen agyalva, míg azt nem mondod, hogy „hú, Rita, köszönöm, ez nagyon hasznos volt!” Ez a mondat, mióta több, mint 10 éve bevezettem az egyéni konzultáció lehetőségét, szinte már kötelező elemmé vált a beszélgetések végén. Én fáradhatatlan vagyok, fogadhatunk, kinek zsong majd először a feje a rengeteg infótól :).

Mire NE számíts?

Nem vagyok a végtelen panaszkodás híve, ezért arra ne számíts, hogy a konzultáció keretében majd jól igazolom a kudarcaidat vagy a tehetetlenségedet, és aztán mehetsz Isten hírével.

Arra se számíts, hogy a technikai megoldásokat én fogom kitalálni és megvalósítani helyetted. Megmondom mit kell csinálni, meg azt is, hogy hogyan, de a gyakorlati kivitelezés a te feladatod.

Nos?

vidirita@ritartacademy.com, 39900,- forint, skype/discord, és új utak nyílnak előtted.

Ha nem jelentkezel, nem segítek ;).

Minden jót kívánok,

Vidi Rita

 

 

2 Hozzászólás

 1. Kedves Rita!

  Tavaly nyáron nagyon fellelkesültem az egyik online tanfolyam tartására buzdító levélsorozatod után.

  El is készült az online tananyagom, és most jönne a következő lépés, az eladás.

  Melyik tananyagodat vegyem meg, hogy megtanuljam az online tananyagom eladását?
  Még csak a kezemben van az anyag, de nincs tárhelyem.

  Válaszodra várva
  Üdvözlettel
  Kalmár Mária

Vélemény, hozzászólás?