Úton – A Főnix

R. V. Legend: Úton – A Főnix
Regény – nyomtatott könyv verzió

R. V. Legend: Úton - A Főnix

R. V. Legend: Úton – A Főnix

A világ minden részén szükségük van az embereknek a szeretetre.

Mindnyájunknak szükségünk van arra, hogy valaki magát háttérbe  szorítva szeressen bennünket, még ha nem is a nap 24 órájában, de legalább pillanatokra. Fontos az is, hogy önmagunkat is szeressük, de sokkal könnyebb ezt az életküldetést teljesítenünk, ha valaki segít nekünk ebben.

Valaki, aki őszintén, tiszta szívéből, teljes lényével szeret, és akit a társunknak tekinthetünk az életünkben. Van, akiknek ez a társ egy kutya. Van, akiknek Jézus. Van, akiknek az igaz szerelem. És van, akiknek akár mindhárom megadatik.

Akárhogy is van, a szeretet egy út, amin jó járni.

Az Úton sorozat első kötete, A Főnix erről az állandó – olykor magányos, de remélhetőleg gyakrabban társas – utazásról szól.

Oldalszám: 286

Megjelenés éve: 2020

Kiadó: szerzői magánkiadás

Méret: A/5

Borító: kartonborítós

Súly: 0.4 kg

Ajánló

Amikor két ember együtt utazik egy zárt térben, sok minden szóba kerülhet köztük. Történetek, nézetek, meglátások, ideológiák, feltevések, ötletek – bármi.

Te miről beszélgetnél, ha adnék alád egy autót és azt mondanám, hogy három nap alatt juss el Nápolyba? Miket mondanál el magadról és miket nem? Milyen beszélgetéseket folytatnál? Vagy csak ülnél és bámulnád a szürke aszfaltban elszáguldó fehér csíkokat?

Miket akarnál megtudni a másikról? És miket nem akarnál? Belemennél vitákba is, vagy inkább ráhagynád az utastársadra például a butaságait?

Ki lennél az utazás közben? Kivé válnál az utazás végére? Milyen részed hagynál magad mögött?

Hát pont ezekre a kérdésekre keres és ad valamiféle választ az Úton sorozat első kötete, A Főnix. Két utazó, egy férfi és egy nő, egy nagyon hosszú út, és olyan hétköznapi, mégis regénybe illő kalandok, amikre egyikük sem számított.

Olvass bele A Főnix-be!

R. V. Legend – Úton – A Főnix by Vidi Rita on Scribd

Itt bele is tudsz hallgatni, az első 25 oldalt felolvastam egy virtuális felolvasóest keretében 🙂

Az olvasók ezeket mondták már róla:

Erika: Szerintem ez egy tudattágító könyv. Ez meg is lepett, de örömmel is eltöltött. Nem tudtam letenni.

Nóra: Elkezdtem olvasni és majdnem lekéstem a buszt, mert nem akaródzott letenni és elindulni. Többször is megkönnyeztem, nagyon sokat adott.

Andrea: Ennyire izgalmas, mégis egyszerű történetet még sosem olvastam. Remekmű, pedig első ránézésre nem is gondolná róla az ember.

István: Megleptek a fordulatok, és egy résznél hiányérzetem volt, de rájöttem, hogy az is a fordulat része, ami összességében nagyon jól lett megoldva. Sok kérdés merült fel bennem közben, és csak a végén ismertem fel, hogy ez az írónak célja is volt.

Béla: Elejétől a végéig fogva tart. Azóta is azon gondolkodom, hogy ezt hogyan tudta az író elérni nálam, de azt hiszem, már kezdem érteni. Maga a sztori úgy fordulatos, hogy közben csak haladunk egy nyílegyenes úton… Ügyes és ötletes megoldásokkal van tele, végig fenn van tartva a feszültség, de ez nem zavaró, hanem optimálisan izgalmas.

Zsóka: Sosem voltam autórajongó, és utazni is inkább vonattal szeretek, de az olvasás közben elkezdtem arra vágyni, hogy vezessek és induljak neki. Szimbolikus mű szerintem, bennem változásokat indított el.

Katalin: Mintha rólam írták volna, pedig soha életemben nem történtek velem ilyen dolgok, mint a sztoriban. De most már tudom, hogy megtörténhet akár ez is, és bármi, amit valaha szerettem volna. Köszönöm!

Édua: Ajánlom mindenkinek, aki egyszerre akar szórakozni, kalandozni, mások bőrébe beleélni magát, és úgy a végére érni mások történetének, hogy közben úgy érzi, a saját élete is többé vált. Már várom a következőt!

Az Úton – A Főnix regény elektronikus, tehát e-könyv verzióját itt tudod megrendelni>>

Megrendelés

Ezen az űrlapon tudod megrendelni a könyvet nyomtatott formában.

Szállítási költség: MAGYARORSZÁGON 1490,- forint, tehát egy darab könyv megrendelése esetén a fizetendő összeg: 6480,- forint.

Fizetni előre lehet csak, átutalással vagy paypal-on – részletek a megrendelés elküldése után.

Kiszállítás: 2-3 postai munkanapon belül, a pénz beérkezése után.

Ha külföldre szeretnél rendelni nyomtatott könyvet, írj a vidirita@ritartacademy.com email címre, mert külön kell egyeztetnünk.

 

Név*
Email*
Szállítási cím (irányítószám, város, utca, házszám, stb.)*
Számlázási név és cím (ha eltér a szállításitól)
Milyen névre dedikáljam?
Megjegyzés
Elfogadod az ÁSZF-t?*


 

ÚTON

A sorozatról

Egész életünkben utazásokon veszünk részt. Innen oda, onnan ide, keresztbe-kasul, át, le és fel. Olykor lassan, vánszorogva, bukdácsolva, aztán száguldva, szédítő sebességre kapcsolva. Néhol izgalmas az utazás, néhol meg kifejezetten unalmas. De van olyan is, hogy állunk az úton, és sehová sem haladunk, csak bámuljuk, ahogy elsodródnak mellettünk a helyek, emberek, dolgok, események. Néha egy-egynek utánakapunk, de a kezünk csak levegőt markol.

Van, aki szigorúan, céltudatosan utazik, és vannak olyanok is, akik bohém módon, felhőtlen örömmel, bele sem gondolva a dolgokba. Van, aki arra esküszik, hogy mindegy, hová vezet az út, a lényeg maga az utazás közbeni jelenben levés, de azok véleményét is meg lehet érteni, akik ragaszkodnak a világos úticélhoz.

Az utazás eszköze sem mellékes, de a minősége sem. Gyalog is lehet örömteli a haladás, de lehet kiábrándítóan kényelmetlen, ha ez térdig sárban gázolással jár. Ahogy szuperszónikus járművekben is érezhetjük az élettelenség ürességét, hiába a kozmikus kényelem.

És aztán ott vannak az útitársak, illetve a hiányuk okozta békesség vagy épp pusztító vákuum. Hol egyedül jó, hol társaságban, de olyan is előfordulhat, hogy semmit nem érzünk kielégítőnek, bármi is adatik meg éppen.

Az egész életünk utazás. Elindulunk valahonnan és tartunk valahová. Sokszor kacskaringókon vezet az út, néha pedig félelmetesen egyértelműen van kijelölve a csapásirány.

Ez az élet-utazás ad is, de el is vehet, ha rosszul választjuk meg az útirányt, vagy épp koloncként funkcionáló útitársakat választunk.

Az ÚTON regénysorozat kötetei különböző utazásokról szólnak, különböző útitársakkal, különböző utakon, különböző utazási eszközökkel, és utazás közben megtapasztalt élményekkel. Az közös bennük, hogy az út végére mindenki tapasztaltabb és talán bölcsebb is lesz: nemcsak a szereplők, de az író reményei szerint a kedves Olvasó is.

Örömteli utazást kívánok mindenkinek!

Szeretettel,

R. V. Legend

Az íróról

R. V. Legend

R. V. Legend írói álnév alatt létrejövő műveknél Vidi Rita szépirodalmi tevékenységének lehetünk tanúi. Vidi Rita párhuzamosan tanácsadói könyveket is ír – például tartalomstratégiáról, időgazdálkodásról, értékesítésről –, miközben szövegíró ügynökségével vállalkozások és különböző szervezetek írásban történő kommunikációját segíti. Családjával él ­– gyermekeivel és férjével, továbbá két macskával, egy kutyával és egy kaméleonnal –, a folyamatosan alkotó elmékre jellemző visszavonult, hivalkodásoktól mentes életet.

Írói hitvallása: „Szerintem a jó író – ha élhetek ilyen definíciókkal – valahol ott kezdődik, hogy mindig alázatos a megszülető művével kapcsolatban, és nem az egoját fényezi az eredménnyel, hanem hálás, hogy megint sikerült valamit összehozni, lecsatornázni, közzétenni, elejétől a végéig megalkotni.”

Ezeken a linkeken tudsz betekinteni az Úton – A Főnix készülésének kulisszái mögé:

Regényírás: Úton – A Főnix – a kezdetek

Regényírás: Úton – A Főnix – szürke hétköznapok

Regényírás: Úton – A Főnix – borítóterv első fázis

Regényírás: Úton – A Főnix – milyen érzés befejezni egy regényt? 

Regényírás: Úton – A Főnix – miért hagytam félbe egy másik regényt?

Regényírás: Úton – A Főnix – javítás és száműzendő szavak

Regényírás: Úton – A Főnix – a végső borító

Regényírás: Úton – A Főnix – a regényírás átka?

Regényírás: Úton – A Főnix – a kategóriákon túl

Regényírás: Úton – A Főnix – de méééééért mennek annyit?

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.