Siker

A siker 42 titka, nemcsak nőknek – ingyenes, letölthető tanulmány. Itt lehet elkérni>>

Mi a siker?

A siker nem szerencse kérdése. A siker kemény, tudatos munka kérdése.

A siker nem állapot, hanem folyamatosan teljesítendő feladat. Ahhoz, hogy sikeres lehess, elengedhetetlenül fontos, hogy pontosan definiáld a magadnak, hogy számodra mit jelent a siker. Általánosságban elmondható, hogy a siker azt jelenti, hogy elérjük a célunkat. A sikeres ember pedig az, aki rendszeresen eléri a céljait. A siker nem a látszat, nem a csillogás, nem a tévé-rádió interjú, nem az Operabál, nem a nagyestélyi, nem a kiskosztüm, nem a legújabb autó, és nem is a kacsalábon forgó ház. Vannak olyan valóban sikeres emberek, akikről sosem hallhattál még, és látszatra sem mondanád meg, hogy az illető sikeres. Míg, akiket a tévében látsz, azok általában csak abban sikeresek, hogy be akartak kerülni a tévébe, és ez sikerült is nekik. Őket hívják celebeknek, talán ismerős a kifejezés.

A sikert a te számodra mindig egyetlen embernek kell meghatároznia, kijelölnie, visszaellenőriznie, megünnepelnie. Ez az ember pedig nem más, mint Te magad.

További, nagyon részletes információk: A siker 42 titka, nemcsak nőknek – ingyenes, letölthető tanulmány. Itt lehet elkérni>>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük