Posztmester

Százszorozd meg a
FB kommunikációd eredményességét,
2-3 hét alatt…

…és tartsd ezen a szinten ÖRÖKRE
anélkül, hogy hozzá kellene nyúlnod,
vagy oda kellene nézned…

ENNEK ÖRÖKRE VÉGE… AZ UTOLSÓ POSZTMESTER VÉGLEG ELLOVAGOLT A NAPLEMENTÉBE.

 

Te sem akarod elfogadni, hogy a FB rajongói oldaladon hónapokig kellene tesztelned a kommunikációs stratégiádat?

Azonnali eredményeket akarsz a rajongói oldaladon, a végtelen próbálkozások helyett?

Te sem akarod elhinni, hogy ma, a 21. század 16. évében nincs egy azonnal használható, azonnal eredményeket hozó kommunikációs metódus a Facebookon? 

Ugyanakkor… te is borzadsz attól, hogy mennyi időt kell eltölteni a FB-on, hogy végre eredmények is legyenek? Nem akarod az egész életedet a FB-nak szentelni?
Jogos az igény! És van megoldás is! De most utoljára!

Az Utolsó Posztmester

Miről szól?

  • Hogyan és miről kell kommunikálni a Facebookon? (A teljes eredeti Posztmester anyag.)
  • Mikor és miért akkor kell kommunikálni a Facebookon? (A teljes eredeti Posztmester anyag.)
  • Automatizálás – miértek, hogyanok, buktatók, és nem mellékesen: a komplett stratégia. ÚJ!
  • Esettanulmány automatizálás előtt, alatt és utána. ÚJ!
  • Az élő munka nullára redukálása, ezzel kapcsolatos kiadások durva visszavágása. ÚJ!
  • Hawai stratégia. ÚJ!

Összegezve: a teljes eredeti Posztmester anyagot megkapod, ahogy azt az eddigi vásárlók is megkapták, hiszen az, hogy mikor mit és miért azt kell posztolni, az nem változott. De ez mellé négy teljesen új modult is kapsz, amik közül kettő az automatizálási stratégiáról és megoldásokról szól, kettő pedig arról, hogyan érdemes átszervezni a dolgaidat azok után, hogy kiiktattad az életedből a Facebook elnyomó hatását.

Hogy miiiii??? Mi az, hogy Az Utolsó Posztmester? Miért az utolsó???

Mert automatikussá és önműködővé tettem a Facebook jelenlétemet, és kivonulok erről a közösségi oldalról (ügyfeleimet sem fogom csoportokba invitálni).
Senkinek nem akarok már azt tanítani, hogy hogyan szolgáltassa ki az életét és a vállalkozását a Facebook ingoványos mocsarában, egyre csökkenő eredményekkel. Tőlem eddig se hallotta senki, hogy a Facebook egy jó buli, nosza aknázzuk ki, hanem mindig azt mondtam, hogy a Facebook a szükséges rossz, próbáljuk meg kiaknázni, de csak okosan!

Most megmutatom a legokosabb kiaknázási lehetőséget, amivel nem a Facebook üzletét építed, hanem a sajátodat, de közben kihasználhatod a Facebook erejét úgy, hogy oda sem kell nézned!

Hogy ez túl misztikusan hangzik? Nem csodálom, mert az is. Misztikus és varázslatos.

A Facebookon állandóan mások figyelmét hajkurászó, túlterhelt és frusztrált amatőrből végre igazi vállalkozó lehetsz, aki pénzt is keres.

Milyen előnyökhöz juttat Az Utolsó Posztmester anyag? Hogyan lesz jobb az életed tőle?

Ó, csak apró csekélységek várnak rád, ha alkalmazod Az Utolsó Posztmester anyagban foglaltakat:

1.) Nem kell posztolnod többé.

2.) Nem kell Facebookoznod többé.

3.) Be se kell lépned oda többé.

Persze posztolhatsz, ha akarsz. Facebookozhatsz, ha akarsz. És ott lóghatsz egész nap. Csak már teljesen más energiával: örömmel. Eddig az eredményeket üldözted, most meg majd élheted az életet.

“Most akkor hogy leszek Posztmester, ha nem is kell posztolni?”
Megmutatom az anyagban az automatizálás rejtélyét, és olyan adatokat fogok mutatni, hogy tátva marad a szád, és azt fogod gondolni: MOST AZONNAL akarok ilyet!

“De akkor most lesz posztolás, vagy nem lesz posztolás?”
Lesz, de másképp, más stratégiával, nem emberi beavatkozással.

“Nem értem ezt az egészet!”
Mindent el fogok magyarázni az anyagban részletesen, meg is fogom mutatni, de ne várd, hogy olyan infókat, amikkel milliókat lehet keresni havonta, majd itt fogok kipublikálni, csupaszon.

“Mutatsz majd konkrét példákat is?”
Igen.

“Kell majd írni is ezek után?”
Igen. Még mindig mindennek az alapja a tartalom, leginkább az írott tartalom. Természetesen szívesen megírjuk helyetted, amit kell.

“Akkor már nem is kell többé hirdetésre költeni?” – soha nem KELLETT. Az Utolsó PosztMester stratégiával akár elsőre is jól működhet a hirdetés, továbbá nem kell százezreket költeni, mire megérkeznek az első eredmények.

Az anyagban minden saját tapasztalatomat is meg fogom veled osztani, és az első FB PosztMesterek elindulása óta eltelt időszak következtetéseit is.

Trabant vagy Mustang?

Válaszd Az Utolsó PosztMestert, ha gyorsan és hatékonyan akarsz haladni a FB autópályán, méghozzá robotpilótával!

Mit tartalmaz a képzés?

Információt, stratégiát és szövegírási gyakorlatokat, hogy AZONNAL elkezdhesd használni a tanultakat. Továbbá minden olyan adatot és tájékoztatást, amivel automatizálhatod a folyamataidat.

A tartalomgyártás legnehezebb feladata általában mindig az írás. Azt meg fogod tudni, mit kell írni, és ha még sosem írtál semmit, akkor is menni fog, ezért kezeskedem. Ez az anyag nem a nálam már megszokott jobb agyféltekés képzésre épül, de tippeket tudok adni a könnyedebb íráshoz, és arra is ráveszlek, hogy AZONNAL próbáld ki! Ha hajlandó vagy három napon belül fizetni – a megrendelésedtől számítva – akkor a jobb agyféltekés módszert is megkapod ingyen, ajándékba, az Írni bárki tud című könyvem elektronikus formájában.

Az Utolsó PosztMester tréning csak LEtölthető verzióban:

Posztmester Ár

Természetesen fizethetsz forintban.
A számlán a végösszeg fontban fog szerepelni.

A PosztMestert Tréning egy videókból, hanganyagokból, és írott anyagból álló  képzés, amit a számítógéped és az internet segítségével tudsz megnézni, meghallgatni, elolvasni.
A videókat csak online tudod megnézni, a hanganyagokat és a szöveges fájlokat le is töltheted a számítógépedre.

Tehát Az Utolsó PosztMester képzés tartalmaz:

– Videókat
– Pdf-eket
– Hanganyagokat
– Esettanulmányt
– Tagságit (de nem a FB-ra)
– Ajándék könyvet, ha gyorsan fizetsz (3 nap)

Fizetni átutalással, banki befizetéssel, vagy Paypal-on lehet. Ezekhez minden szükséges infót megkapsz a rendelés leadása után.

Gyakran Ismételt Kérdések

“Utálom a FB-ot, és utálnék sok időt eltölteni ott.”

Hát üdv a klubban!
Életem egyik legboldogabb időszaka volt, amikor megszületett a kislányom, és végre bejelenthettem azt, hogy “most hónapokig nem láttok itt!” Mármint a FB-on. Aztán megint olyan évek jöttek, hogy hol nagyon, hol kevésbé, de ott pörögtem. De ennek vége, most már minden automatikus, és amikor valami nagy dobásra készülök, akkor nem azt tervezem, hogy mit fogok posztolni, hanem azt, hogy mit fogok automatizáltatni!

“Nincs rajongói oldalam, hasznos lehet számomra az anyag?”

Ha eddig nem volt rajongói oldalad, és most még ott tartasz, hogy fogalmad sincs, hogyan kellene egyet regisztrálni, akkor ebben nem fogok tudni segíteni, mert a PosztMester azt feltételezi, hogy ha csak 1 rajongóval is, de VAN rajongói oldalad :).

Szóval hidald át szerintem ezt a kérdést azzal, hogy gyorsan regisztrálsz egy oldalt, meghívsz rá pár ismerőst, elvégzed az alapvető beállításokat, és aztán te már kiiktathatod az életedből azt a bukdácsolást amivel mindenki megküzdött, mert te olyan tudatosságszinttel kezdesz bele a kommunikációba, amire mások vagy soha nem jönnek rá, vagy csak évek gürcölése után.

Személyes profilban és csoportokban NEM MŰKÖDNEK azok a technikák, amikről a kibővített részben szó lesz, de a szöveges tartalomra vonatkozó részt használhatod a személyes profilodban is. Csak akkor a rendszer rabszolgája leszel.

“Más közösségi oldalakon is használható ez a kommunikációs stratégia?”

A kommunikációs stratégia igen, az automatizálás nem. De az egészben az a legszebb, hogy máshol nem is kell használnod, mert ez olyan hatékony lesz, hogy nem kell görcsölnöd más felületeken, hanem nyugodtan hátra dőlhetsz és szürcsölgetheted a koktélodat.

“Meg fogom tudni egyedül csinálni azokat az automatizálási trükköket, amikről szó lesz, vagy programozót kell fogadnom hozzá?”
Hacsak nem vagy programozó, nem fogod tudni megcsinálni, de mondok még durvábbat: akárki nem is tudja megcsinálni.
De van ám jó hírem: nemcsak megmondom, milyen programozót kell keresned, azt is megmondom, konkrétan kit keress, sőt, kedvezményt is kapsz majd, ha megemlíted a RitArt nevet :).
De most ne kezdj el reszketni, hogy jaj, a gatyád is rá fog menni a programozásra, mert ami a leggyönyörűbb az egészben, az az, hogy éves szinten olyan durva összegeket fogsz ezzel megspórolni, mindössze pár nap összpontosítás árán, hogy a fejedet fogod a falba verni, hogy miért nem jött ez a lehetőség már korábban…

“Nekem már megvan a Posztmester, hogyan juthatok hozzá a frissítéshez? Akarom ezt az automatizálós dolgot!”
A régi Posztmesterek, akár személyes tréningen, akár az online verzió révén tettek szert a tudományra, ingyen és bérmentve megkapják az anyag frissítését! A nyitás után küldjük emailben!

Miért érdemes mindenképp megvásárolnod az anyagot?

2000-ben, több éves emelkedés, és rekorddöntögetés után, a Nasdaq, az amerikai részvénypiac technológiai papírokat tömörítő indexe látványosan összeomlott. Ezt hívjuk azóta is dotcomlufinak. (A dotcom a .com végződésű weboldalakra utal, amik a “lufi fújása” közben szárnyaltak, túlértékelődtek, majd hatalmas robajjal kipukkadtak.) A dotcom lufi arról szólt, hogy a világ hirtelen elkezdte túlértékelni az Internetes oldalakat, és mindenben potenciális kincsesbányát láttak, aminek a végén ott volt az, hogy .com. Aztán kiderült, hogy ez az egész nem így működik, és az addig túlfújt lufi hatalmas robajjal kipukkadt, rendes kis miniválságot váltva ki az üzleti és internetes világban.

2005-ben a világ megint azt hitte, hogy újabb dotcomlufi előtt állunk, mert akkor kezdett irdatlan sebességgel teret hódítani a web2.0. Ez annak az időszaknak a kezdete volt, amikor már nemcsak kockafejű programozók, hanem bárki indíthatott weboldalt és hozhatott létre tartalmat; megjelent az a lehetőség is, amikor egy oldal látogatói hozzászólhattak a cikkekhez, és a statikus honlapok helyét átvette valami sokkal-sokkal izgalmasabb, amit még ma is dinamikusnak hívunk. A felhasználók netre kerülése ebben az időszakban sokszorosa volt annak, mint a dotcom lufi idején, hatalmas növekedés látszott, és aztán az okoseszközök megjelenésével ez még tovább gyűrűzött, az embereket elképzelhetetlen mértékben becsatornázva az Internetbe.

2016 van, és az újabb dotcomlufi nem pukkadt ki, sőt, nem is fog – merthogy ez nem lufi -, főleg, hogy 2004. február 4-én létrejött egy olyan újabb dotcom oldal, amiről akkor még senki sem sejtette, hogy nemcsak az Internet, de a világ alakulására is közvetlen hatással lesz.

Ez volt a Facebook.
Ha bárki azt gondolná, hogy a Facebook kezdi elérni a határait, akkor nagyon téved. A következő 15-20 évben is meghatározó erő lesz az életünkben, sőt, szervezőerő. Mármint azéban, aki hagyja… Én nem hagyom. De közben ki akarom használni az előnyeit is. Ne keress majd ott, hogy cseteljünk, ne írj majd privát üzeneteket, mert nem válaszolok, és hiába is tag-elsz be, nem fogom látni. De az emberek, a célközönségem akkor is ismerni fogják onnan a nevemet, és úgy fogják érzékelni, hogy ott vagyok… Pedig hát oda se nézek. A Facebook vállalkozását többé nem fogom építeni, viszont a Facebook építi majd az enyémet. És ez ebben az egészben a legszebb.

De most utoljára!
Rendelési határidő: 2016. szeptember 26. Utána többé ez az oktatóanyag nem lesz hozzáférhető, senki számára.

Helyszín: online, az anyagot egyben kapod

Vásárlás

Posztmester Ár  

ENNEK ÖRÖKRE VÉGE… AZ UTOLSÓ POSZTMESTER VÉGLEG ELLOVAGOLT A NAPLEMENTÉBE.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük