Perpetuum Mobile Protokoll

Hogyan lehet virágzó és sikeres tanácsadó* vállalkozásod?

*nemcsak tanácsadóknak – coachok, MLM-esek, cégvezetők, kezdő és haladó szolgáltatóipari vállalkozók, figyeljetek ti is!

De mielőtt erről beszélnénk, válassz! Melyik cukimacska szeretnél lenni?

Melyik akarsz lenni?

Melyik akarsz lenni?

Mert valamelyiknek lenned kell. Azért két választás van csak, mert a vállalkozásban vagy kismacska vagy, vagy hatalmas tigris. Nincs középút. Illetve van, de az kínlódás a javából.
De akkor nézzünk további kérdéseket:

Te is azon vállalkozók közé tartozol, akik nagy lendülettel kezdtek az üzletbe, de a lelkesedés dacára valahogy mégsem lettek sikeresek?

Te is azt veszed észre, hogy hiába osztogatod a névjegyedet, hiába pörögsz a közösségi médiában, hiába építed a kapcsolataidat, SEMMI eredménye?

Te is imádsz emberekkel foglalkozni, de mostanában gyakran fordul meg a fejedben, hogy „bárcsak kapálni mentem volna”?

Kismacska szindróma

Kismacska szindróma

Nincsenek könnyű helyzetben azok a vállalkozók, akik az eszükkel, az empátiájukkal akarnak pénzt keresni. Úgy tűnik, mintha könnyű lenne elindulni egy tanácsadói, szakértői, vagy coachingra épülő vállalkozással, hiszen alig kell befektetés: elég az, ami a fejünkben van tudásként, egy széles mosoly, némi karizma, és máris dől a pénz!

Öööö… vagy mégsem?

Annyi mindennel kell még úgy is foglalkozni, hogy nem nyitunk boltot, nem építünk ezer fős céget, hogy szinte nem is lehet összeszámolni:

– Legyen honlapod, szép, ügyes, okos, reszponzív. (Bocs, nem tudod, mi az? Nem csodálom…)

– Legyen blogod is, mert Vidi Rita is azt  mondta, hogy az kell. (Vajon miért mondhattam?)

– „Hogy a bánatba fognak az emberek eltalálni a honlapomra meg a blogomra?” – kérdezed jogosan, és fogalmad sincs a válaszról.

– Mihez kezdjünk a közösségi oldalakon? Miket posztoljunk? Miket ne? Mit osszunk meg magunkról?

– „Mi az, hogy már youtube csatorna is kell? Ó, hogy az a… még ezt is tanuljam ki?”

– Valaki szólt, hogy nem jelenik meg az oldalad, valami hibaüzenetet ír ki… „Úristen, baj van, most mi lesz?”

– Kellene ismerni a hirdetési felületeket is, de jesszus, ez ilyen bonyolult??? (És drága?)

 Mennyi gond, mennyi kérdés, mennyi hiányzó információ!

Akkor most mondom a rossz hírt: az, hogy sikeres leszel-e, annak semmi köze a honlapodhoz, a blogod kinézetéhez, ahhoz, hogy hogyan találnak meg az emberek, meg ahhoz sem, hogy mit csinálsz vagy nem csinálsz a közösségi oldalakon, és hogy ismered-e a hirdetési platformokat.

Mert ezek csak egyszerű, önmagukban jelentéktelen technikai eszközök a vállalkozásodban, olyanok, mint a kalapács, amivel szöget akarsz beverni. Agyalsz a kalapács használatán? Szerencsére nem… (ugye nem?)

Mindaddig, amíg csak ezekkel az apró-cseprő technikai megoldásokkal foglalkozol, addig NEM vállalkozol, addig nem keresel pénzt, addig – most kapaszkodj meg –

a vállalkozásod egyre szegényebbé tesz téged.

Csak ölöd a pénzt honlapba, közösségi médiába, különböző partnerkedésekbe, jössz-mész, próbálkozol, de annyi ügyfeled sincs, hogy befizesd a járulékokat magad után.

Ezt álmodtad meg magadnak? Komolyan?

Közben meg a „kedves” ismerőseid, rokonaid, családtagjaid lesajnálóan közlik: „aha, hát mi ezt tudtuk előre”.

Nyugalom! Nem vagy egyedül! Ma a magyar mikrovállalkozások 95%-a 60 millió éves módszerrel vállalkozik. Ismétlem: 60-millió-éves-módszerrel.

Kicsit elavultnak tűnhet ez már, ugye? Ez a megállapítás kifejezetten igaz azokra, akik a saját eszükből, empatikus érzékükből és beszélőkéjükből, na meg persze a valamihez való hozzáértésükből akarnak pénzt csinálni.

Dinoszaurusz módszerekkel dolgozik gyakorlatilag MINDENKI. Még azok is, akik a legnagyobbaktól próbálnak tanulni, tőlük lesnek el trükköket, és igyekeznek lépést tartani a modern marketing-trendekkel. Elolvasnak mindent, megtanulnak mindent, kipróbálnak mindent, de ha be is indul az üzlet, elég egy rossz lépés, és máris zuhanórepülésbe vált a vállalkozás.

 • Azt gondoltad, hogy csak te vagy olyan szerencsétlen, hogy nincsenek ügyfeleid?
 • Azt gondoltad, hogy csak te vagy olyan buta, hogy nem tudod, mit kellene PONTOSAN csinálni?
 • Azt gondoltad, hogy mindenki más sikeresebb lehet, mint te, mert belőled biztosan hiányzik valami?

Tévedtél. De ahhoz, hogy végre olyan sikereid és jövedelmed legyen a vállalkozásodból, amit valóban megérdemelsz, ahhoz egy pár dolgot ki kell pucolni a fejedből.

A dinoszaurusz-módi helyett egy teljesen új megközelítésre és főként igazi stratégiára van szükséged, ez pedig nem más, mint a

Perpetuum Mobile Protokoll

A nagymacska metódus

A nagymacska metódus

Hogy miiiii??? – kérdezhetnéd.

Magyarul faramucibb lenne a megfogalmazás, de valahogy így nézne ki: Örökmozgó Szabványosított Lépések – ugyanakkor ebben szó szerint benne van a lényeg:

– A Perpetuum Mobile Protokoll olyan lépések sorozata, amik azt eredményezik, hogy olyan vállalkozásod lesz, ami akkor is tud pénzt, sikert, elismertséget termelni, amikor te nem is foglalkozol vele!

 

Termelni fog, amikor alszol, termelni fog, amikor nyaralsz, termelni fog, amikor ledönt a lábadról az influenza, vagy egy gonosz lépcsőfok.

Termelni fog ünnepnapokon, hosszú hétvégéken, térdig érő hóban.

Ezek a lépések nem egyszerűek. Ez nem séta, hanem cha-cha-cha. Ez nem gyors tempójú előre haladás, hanem bonyolult tánclépések titkos összefüggése. Hogy eddig nem ismerted? Nem csodálom! Alig néhányan ismerik ezt vállalkozásuk kezdetén, és alig néhányan vonulnak úgy vissza sikeresen és gazdagként, hogy a teljes stratégiát átlátták előtte.

A Perpetuum Mobile Protokoll ugyanakkor modern és könnyen feldolgozható formában, online tanfolyamként áll a rendelkezésedre.

Mi van a Perpetuum Mobile Protokoll-ban?

25 hosszú, bonyolult, de mindent tisztázó lecke.

25 szemfelnyitó AHA élmény.

25 feladat.

25 új út.

25 kihívás, és hozzájuk a megoldókulcs.

Több napnyi olvasni-tanulni való, és több évnyi kipróbálni-, tapasztalnivaló. CSAKHOGY: ezek a próbálkozásaid és tapasztalásaid olyan tudatosak lesznek, és olyan eredményeket hoznak, amikről a dinoszaurusz-vállalkozók soha nem is álmodhattak.

Kiknek való a Perpetuum Mobile Protokoll?

Azoknak a tanácsadásra, szakértelemre, coachingra, szolgáltatásokra épülő vállalkozásoknak, akik már rájöttek arra, hogy a napi mókuskerékben történő önkizsákmányolástól sem gazdagok, sem elégedettek, sem szabadok nem lesznek.
Természetesen használható az anyag az iparban, mezőgazdaságban, kereskedelemben tevékenykedő vállalkozások számára is.
Ha nagymacska akarsz lenni a piacodon, akkor neked való.

Kiknek NEM való a Perpetuum Mobile Protokoll?

A riválisaidnak, versenytársaidnak.
Nem viccelek: sosem leszel igazán sikeres, igazán tényező a piacodon, ha ők jutnak hozzá előbb az anyaghoz, és komolyan is veszik…

Az én versenytársaim NEM ismerik ezt az anyagot. Így létezhet az, hogy már most tudom, hogy mit fognak rólam másolni 2 év múlva… A kismacskák nyávognak, a nagymacskák uralkodnak.

Ár és ajándékok

A Perpetuum Mobile Protokoll, amivel gyakorlatilag még az ükunokáidat is gazdaggá teheted majd,

49990,- forintba kerül
(AAM, bruttó összeg)

Ha euróban szeretnél fizetni, akkor az ár:
167 Euro

Pontos fizetési információk a visszaigazoló oldalon és visszaigazoló levélben.

Megrendelési határidő: 2016. március 18. 24:00

Ajándék 1# – A Hagyd a dagadt ruhát másra! című könyvem elektronikus változata (ekönyv formátum). Értéke: 3750,- forint. Ezt az ajándékot csak azok kapják meg, akik 3 napon belül fizetnek a megrendelés után. (Ha már megvan neked ez a könyv, írj emailt a megrendelésed mellé, és mondd el, melyik másik könyvet kéred az onixbazar.hu oldalról!)

Ajándék 2# Látogatottságnövelés keresőoptimalizálással lépésről-lépésre (hanganyag, videó, és szöveges fájl) – TUDOM, hogy nem tudod kiverni a fejedből az „oké, de honnan jönnek majd az emberek, hogyan fognak rám találni?” gondolatot, és nem is kell. A taktikai elemekkel is kell foglalkoznia egy jó tanácsadónak, szakértőnek, coachnak, és pont azért kapod az időgazdálkodás könyvemet is ajándékba, hogy egyrészt legyen időd, a keresőoptimalizálás anyagot pedig azért kapod, hogy a legkínzóbb kérdéseidre ott legyen kéznél a megoldás.
Az anyag értéke: 12990,- forint. Ez az ajándék a Perpetuum Mobile Protokoll kifizetésén túl semmi más feltételhez nincs kötve. Ha úgy érzed, hogy csakis erre az anyagra van szükséged, akkor kattints ide: Keresőoptimalizálás SEO

Összesen tehát 16740,- forintnyi ajándékot kapsz, és ezek önmagukban is értékes és hasznos anyagok.

Megrendelés után fizetendő: 49990,- forint

A fizetés után megkapod a hozzáférést a Perpetuum Mobile Protokoll TELJES anyagához, mind a 25 leckéhez, a Hagyd a dagadt ruhát másra! című időgazdálkodás könyvem elektronikus változatához (3 napon belül történő fizetés esetén), és a Látogatottságnövelés keresőoptimalizálással lépésről-lépésre teljes anyagához.

A hozzáféréseket emailben küldjük meg számodra. Az anyagok titkos linkeken és zárt oldalon érhetőek el számodra. A hozzáféréshez internetkapcsolat szükséges.

Gyakran Ismételt Kérdések a Perpetuum Mobile Protokoll-ról

„Hát nem is tudom, már annyi mindent elolvastam, kipróbáltam, minden könyvet megvettem a témában… Tud ez még számomra újat mondani?”

Abszolút megértem, hogy ezt gondolod, én is úgy vagyok már évek óta, hogy egyszerűen nincsenek számomra új információk. DE. Azokban a könyvekben, amiket olvastál, azokban az anyagokban, amiket máshol megvettél a vállalkozásról, azokban volt szó arról, hogy hogyan lehetsz piacvezető? És arról, hogy egyáltalán miért kellene piacvezetővé válnod? A lépések le voltak írva erről? Volt legalább három féle megoldás a piac csúcsa felé vezető utadhoz?
Nem?
Nem csoda, mert én sem ismerek ilyen könyvet. És ez a Perpetuum Mobile Protokollban gyakorlatilag két külön lecke. El tudod képzelni, mi van a többi 23-ban?
Az én információm nem könyvekből vannak, hanem olyan forrásokból, amik ma már nem hozzáférhetőek, és persze a saját közel 20 éves tanácsadói tapasztalataimból. (Részletek a tréning anyagában.)
Az, amit itt kapsz, garantáltan annyira újszerű és annyira összetett, amit egyrészt máshol biztosan nem kaphatsz meg – mert még a leggurubb guruk sem ismerik ezeket az információkat így -, másrészt pedig végig is vezet a teendőkön.

„Még csak fontolgatom a vállalkozást, érdemes ezekkel az információkkal indítanom?”

Szuper, hogy itt vagy, gratulálok! Sajnos tény, hogy a vállalkozások az első éveikben a legsérülékenyebbek, és az is tény, hogy a vállalkozások több mint fele elvérzik az első 5 évben. Ez azt jelenti, hogy beleteszel egy csomó pénzt, időt, energiát, lelkesedést és hitet, és még az előtt abba kell hagynod, amikor igazán termőre tudna fordulni a befektetésed.

Ha még csak fontolgatod a vállalkozást, és ezer százalékosan vállalkozóként képzeled el az életedet a következő évekre, akkor ez az anyag garantálni fogja azt, hogy:
– tényleg el tudsz indulni, és az ötleted nem hal el az ötlet szintjén (az ötletek legalább 90%-ából sosem lesz vállalkozás)
– az első években olyan repülőrajtot vehetsz, ami miatt nem fenyeget az a veszély majd, mint a többi veled egyidejűleg induló vállalkozást, hogy  1-2 éven belül befuccsol az egész,
– garantáltan túl fogod élni az első öt évet, ráadásul nem vegetálva, mint a cégek többsége, hanem sikeresen, egyre gazdagabbá válva,
– a családod jövőjét egyértelműen megalapozhatod a következő évtizedekre.

„Igazából én csak egy saját munkahelyet akartam magamnak, nem voltak nagyratörő terveim. Nekem is szól ez az anyag, ha nekem elég egy havi fix bevétel?”

Értem a hozzáállásodat, és el is fogadom.
Senkit nem akarok rábeszélni arra, hogy más életet éljen, mint amit elképzelt magának. De ha majd kicsit, és egyre inkább többre vágysz, mert megelégeled a kínlódást és a lemondást, akkor gyere vissza, itt lesz az anyag 🙂

„Mennyi időt igényel az anyag átvétele?”

Elég sokat. Több napot. Egyszerűen elolvasni az írott részeket több napig tart. A feladatok megoldását is hozzászámolva újabb napokról beszélünk. A folyamatos kivitelezés pedig onnantól kezdve állandó észmunka, sőt, tényleges tevékenységeket is jelent, de NEM PLUSZ munkát. Legalábbis nem olyat, amit bárhol megkaphatsz, eredménye meg nulla.

Teljesen új szemléletet kapsz egy csomó olyan területről, amikről azt hihetnéd, hogy számodra, nem is léteznek. Vagy ha mégis van tudomásod róluk, csak sztereotípiákon keresztül találkozhattál velük, mint például a folyamatszabályozással, minőségbiztosítással, piacvezetéssel, értékesítési alap- és haladó információkkal, marketing-szemlélettel, márkaépítéssel, és sorolhatnám hosszasan a leckék összes témáját.

Ez nem könyv, amit elolvasol, aztán néha belelapozol. Lesz olyan lecke, aminél azt tanácsolom, hogy hetente olvasd át újra és újra és újra, mert hetekbe telik, mire megérti az agyad az összefüggéseket. Ezek nem olyan információk, amiket elmondok, aztán te onnantól kezdve a vállalkozók királya vagy.

Ez STRATÉGIA. Ez felkészülés a táncverseny megnyerésére úgy, hogy eddig azt hitted, botlábad van.

Egész életemben az voltam, aki mindig a dolgok mögé akart látni. Aki mindig arra gondolt: vajon MIÉRT így működik ez? Mindig érdekelt a dolgok gyökere, háttere, kiindulási alapja.

Az, hogy valaki vállalkozik, az egy csodálatos küldetés. De ha lehet eszméletlenül jól csinálni, akkor miért csinálják olyan sokan iszonyúan rosszul?
(Ráadásul a kezdők ezt a sok rossz példát másolják… borzalom.)

Azért, mert kényelmes csak a látszattal és a külsőségekkel foglalkozni. Azért, mert kényelmes csak a felszínt kapargatni, a lényegért ugyanis tényleg ásni kell, és az kemény munka ám. Sőt, a legkeményebb munka, mert GONDOLKODNI kell hozzá.

A kismacskák élete kényelmes, a nagymacskáké kemény munka

A kismacskák élete kényelmes, a nagymacskáké kemény munka

Mármint eddig volt kemény munka, mert a lényeget most megkapod a Perpetuum Mobile Protokoll-ban: kényelmesen, biztonságosan, könnyen értelmezhető formában, és a kérdéseidre is választ kapva. (Ugyanis bármikor kérdezhetsz.)

Gondolkodnod ez után is kell majd, de sokkal könnyebb lesz az is, ha tudod, miről miért és hogyan érdemes. Hajrá nagyragadozók! 🙂

Megrendelés

Perpetuum Mobile Protokoll

Ár: 49990,- forint (ne feledd hogy 16740,- forintnyi ajándékot kapsz!)

MEGRENDELÉSI HATÁRIDŐ: 2016. MÁRCIUS 18. 24:00

 

A Megrendelem a képzést! gomb megnyomásával kinyilvánítod, hogy tudomásul veszed és elfogadod az ÁSZF-ünket.

6 Hozzászólás

 1. Bognár Anikó

  Mennyire kell ehhez a módszerhez extrovertáltnak lenni? Mert nekem nem menne az, hogy fényképpel és teljes önmagammal odaálljak a termékem mellé, ennek alárendelve az egyéniségemet…
  Köszönöm előre is a választ!
  anik

  • Anikó, köszi a kérdést!
   Nem hátrány, ha valaki extrovertált, illetve így azért könnyebb kommunikálni, és könnyebb érvényesülni is.
   De abszolút megoldható minden anélkül is, hogy magadat tolnád előtérbe.
   Ez esetben egy olyan márkát kell kialakítanod, aminek nem szerves része a te személyiséged, és ugyanúgy működni fog – sőt, bizonyos tekintetben még akár jobban is, hiszen a személyes márka összefonódása a szolgáltatás vagy termék márkájával nem mindig előnyös, nem minden célközönség 100%-a nézi ezt jó szemmel :).
   Szóval nem kell magadat kényszeresen magadat „futtatnod”!
   Rita

 2. Kedves Rita!

  Érdekel a dolog, de egy kicsit gyűjtenem kell rá.

  Az lenne a kérdésem,hogy a későbbiekben is lesz e ehetőség csatlakozni egy újabb szervezésű időponthoz.

  Köszönettel.Lilla

 3. Kedves Rita!
  Akkor is próbálkozzak, ha tudom magamról, hogy nem nekem való a blogírás és alapvetően csapatjátékosnak gondolom magamat?
  Ági

  • Ági, a blogírás kósza gondolatként fordul csak elő ebben az anyagban, tehát ha valaki nem akar blogolni, attól még vállalkozást csinálhat 🙂
   A csapatjátékosságon egészen pontosan azt érted, hogy nem akarsz vezető lenni? 🙂
   Ez utóbbi sem gond, mert lehet úgy is vezetni, ahogy az okos feleségek szoktak 😉 😀

Vélemény, hozzászólás?