Online Marketing Stratégia

Te is rájöttél már, hogy különböző online marketing megoldások egymásra tákolása még nem fogja jövedelmezővé tenni az online jelenlétedet és a honlapodat?

Szeretnél az ötletedből végre káprázatos üzletet csinálni a neten?

Szeretnéd elkerülni a hibákat és a hosszas szerencsétlenkedést az online marketingben?

 

Akkor használd ki a lehetőséget, és jelentkezz az Online Marketing Stratégia képzésre, mely intenzív módon, mindössze 1 nap alatt olyan mélységeibe avat be az online marketingnek, amikről eddig nem is álmodtál!

Online Marketing Stratégia egy napos tréning – hogy az ötletből végre üzlet legyen a neten!

Már csak a hangfelvételt lehet elkérni! Lezárult a személyes részvételre való jelentkezés határideje, ezért már csak a hangfelvételt tudod megrendelni. (Plusz ábrák, fotók, ajándék könyv, stb. :)) Köszi a megértést! 

 

Kiknek szól az Online Marketing Stratégia?

– Neked, ha szeretnéd az Interneten kipróbálni magad üzletileg. Van ötleted, motoszkál benned a vágy, hogy végre te is pénzt keress a neten, csak nem tudod, hogy hogyan fognak megtalálni majd a vásárlók.

– Neked szól, ha már elindultál, de sajnos túl gyorsan falakba is ütköztél: hiába a szép weboldal, hiába a sikeresnek tűnő vállalkozás, sem látogatóid, sem vásárlóid nincsenek, és nem is tudod, hogyan hidalhatnád át ezeket a nehézségeket.

– Neked szól, ha vannak már eredményeid, de kevesled azokat. Te is minden honnan azt hallod, hogy stratégiára lenne szükséged, de fogalmad sincs, hogy ez mit jelent általánosságban, és pláne nincs arról sem fogalmad, hogy a te esetedben ez konkrétan milyen feladatokkal és folyamatokkal járna a honlapodra nézve.

– Neked szól, ha már szépen termeli a bevételeket a weboldalad, de szeretnél új projektekbe vágni, és nem akarsz újra éveket áldozni arra, hogy a nulláról építsd fel az online birodalmat, hanem sokkal profibb szemlélettel akarsz belefogni.

Miről lesz szó az Online Marketing Stratégia tréningen?

Üzleti modellekről – honnan jön a pénz és hogyan lehet kivenni belőle a legtöbbet?

Online üzleti stratégiákról – hogy ne kelljen minden nap feltalálnod a meleg vizet.

Digitális megoldásokról – mik ezek és miért van rájuk szükségünk és hogyan kell ezeket használni?

Marketing csatornákról – honnan, kiket, miért?

Marketing megoldásokról – mit, hogyan, mikor?

Marketing folyamatokról – hol vannak a szűk keresztmetszetek és hol buknak el a legtöbben?

Az értékesítés és a marketing kapcsolódásáról – miért kell külön kezelni a két témát annak ellenére, hogy szorosan kapcsolódnak?

Lépésről-lépésre tennivalókról – mi a szöszmanót is kell csinálni és mi következik mi után?

Az Online Marketing Stratégia tréning végére a bátortalanoknak kész online marketing tervük és haditervük lesz, a bátrabbak pedig már a megvalósításra is koncentrálhatnak a tréning utáni napokban.

Mindössze egyetlen nap (9 órás képzés), és olyan tudást kapsz, hogy utána akár még online marketing tanácsokat is osztogathatsz – ha akarsz.

Ábra a tréningről

Egy ábra mintának, a tréning anyagából. Lesz még ilyen ott, ahonnan ez jött 🙂

Mi ez az egész stratégiáskodás?

 

Vidi Rita fotó

Vidi Rita

Aki ismeri már a munkásságomat, az tudja, hogy ultrabrutális tréningeket és oktatásokat szoktam a jelentkezők elé tárni. Ha azt gondoltad, hogy néhány sor lejegyzetelésével és önfeledt láblógatással majd online marketing guru lehet bárki is, aki részt vesz az Online Marketing Stratégia tréningen, az a gondolat nem is állhatna távolabb a valóságtól. Izzasztó és rengeteg agymunkát adó egyetlen napnak nézel elébe, de cserében olyasmit kapsz, amire tényleg szükséged van: valódi tudást, és valódi eszköztárat, hogy meg tudd valósítani az online üzleti céljaidat is VÉGRE!

A stratégiát nehéz tanulni és tanítani, mert ez nem egyszerű információgyűjtés és átadás, hanem sokkal több annál: szemléletmód, látásmód, gondolkodásmód. Mindenki képes stratégaként gondolkodni, csak nem mindenki hiszi ezt el magáról. A képzés alatt átkapcsoljuk az agyadat stratégiai üzemmódra, amivel nemcsak az online marketingben, de az élet minden területén egy magasabb szintre tudsz lépni.

Az online marketing témakörében való elmélyülés remek lehetőség a stratégává válásra, mert ez a téma kellőképp bonyolult ahhoz, hogy már rendszerben kelljen gondolkodni, de szerencsére nem túl bonyolult ahhoz, hogy ne lehetne egy jó nagy lendülettel mind az online marketing szakmai részében, mind a stratégiai gondolkodásmódban hatalmasat fejlődni általa.

Mik lesznek az Online Marketing Stratégia tréningen?

  • Az egy napos intenzív tréningen lesznek folyamatábrák a fenti témák illusztrálására és a könnyebb érthetőség kedvéért,
  • lesznek magyarázatok, hiszen a rendszerbe foglaláshoz ezek elengedhetetlenek,
  • lesznek példák,
  • lesznek kérdéseitek és persze ezekre válaszok,
  • lépésről-lépésre feladatok (nem kell ott produkálnod magad, nyugalom :)), to-do listák,
  • és jelen lesz a könnyed tanulás módszere, amivel a lehető legtöbb információt be tudod gyűjteni az elmédbe, és aztán onnan ki is tudod nyerni,
  • mindezek természetesen mind-mind stratégiai szempontból lesznek leginkább tárgyalva.
  • De hogy biztosra is menjünk, a tréningről hangfelvétel készül, melyet a résztvevők megkapnak a tréning utáni napokban, hogy egyetlen információmorzsa se vesszen kárba.

Azt gondolom, hogy a mai, iszonyatosan felgyorsult világban csak így van értelme tanulni. Intenzíven, hatékonyan, eredményesen.

A képzést szerény személyem tartja. 🙂

Újdonság – kérheted már csak a hangfelvételt is, de ezt is előre!

Az idei első személyes tréning előtt, közben és után elárasztottatok azzal a kéréssel, hogy hadd kapjátok meg csak a hangfelvételt, anélkül, hogy részt kellene vennetek személyesen a tréningen. Van, aki nagyon messze lakik, van, aki beteget ápol és van, aki egyszerűen éppen máshol lesz a tréning idején. Először nemet mondtam ezekre a kérésekre, de természetesen semmi jónak nem vagyok az elrontója, ezért mostantól a következő játékszabályokkal megvásárolható a hangfelvétel is:

  • A hangfelvétel ára ugyanaz, mintha részt vennél, tehát jelen esetben az Online Marketing Stratégia tréningnél: 24.990,- forint.
  • A hangfelvétel megvásárlása is előre zajlik, tehát a tréning kampányának idején, és a tréningre való jelentkezési határidőig. Utólagosan nincs lehetőség hangfelvétel vásárlásra.

Ha nem tudsz részt venni személyesen, akkor sem maradsz le a fejlődés lehetőségéről, de ez esetben is előre kell gondolkodnod.

A hangfelvételből kivágjuk a személyes részeket, és ha valamelyik résztvevő konkrétan kéri, akkor a saját példáját is, tehát lehetséges, hogy a hangfelvétel nem a 100%-ot adja vissza, hanem csak a 95%-ot, de az én mondókám természetesen teljes egészében a felvételen lesz.

Továbbá megkapod a diákat is és az esetleges flipchartokat is, kép és pdf formában. 

A hangfelvételt körülbelül november 20-a környékén tudjuk a rendelkezésedre bocsájtani, az utómunkálatok miatt.

“Menjek el, vagy kérjem a hangfelvételt?”

Aki személyesen részt tud venni, az konkrét támogatást fog kapni a saját üzletére, ötleteire és fejlődésére vonatkozóan, hiszen az élő tréning mindig sokkal hatékonyabb, és a szünetekben is világmegváltó dolgok fognak szóba kerülni – legalábbis az én tréningjeimen ez szokott történni :). Ezért javaslom, hogy személyesen vegyél részt, ha tudsz, de ha nincs rá módod, akkor a hangfelvétellel is jóval előrébb leszel, mint voltál.

Ha csak a hangfelvételt kéred, akkor is az alábbi űrlapon kell rendelned, jelöld be ez esetben értelemszerűen, hogy csak a hangfelvételt kéred!

Szeretnél a tömegekre hatni az Interneten?

Szeretnéd csapatostól terelni őket a saját weboldaladra?

Szeretnéd megszólítani azokat, akik potenciális vásárlóid lehetnek?

És persze szeretnél sok látogatót, vásárlót és visszatérő vevőt?

Akkor jelentkezz! Ha nem akarod ezeket, akkor meg ne jelentkezz!

Fontos időpontok és a helyszín:

A tréning időpontja: 2019. november 16. szombat 8:30-17:30-ig.

Helyszín: Budapest Lurdy Ház (részletek a résztvevőknek). Autóval és tömegközlekedéssel könnyedén megközelíthető, parkolási lehetőség biztosított.

Jelentkezési és végső fizetési határidő: A fizetési határidő 3 nap.

Már csak 15 0 hely van az Online Marketing Stratégia tréningen (személyes részvétel). A hangfelvételt még elkérheted.

Részvételi díj az egy napos képzésen:

24.990,- forint

(0%-os az áfa, tehát nincs rajta ÁFA)

(Fizetni a jelentkezés után átutalással vagy Paypalon lehet, részletek a visszaigazoló oldalon és emailben.)

A tréning egy napos elfoglaltságot jelent az életedből, de ez után az egy nap után teljesen másképp fogsz gondolni mind a stratégiára, mind az online marketingre, ezt garantálom, és ami a fő: másképp is fogod csinálni, mint addig…

AJÁNDÉK 1! A későbbi információfeldolgozást segíteni fogja a helyszínen készült hangfelvétel, melyet a tréning után megkapsz természetesen.

Gyakran Ismételt Kérdések

„Lesz szó arról, hogy hogyan kell a szöveggel eladni?”
Részleteiben nem. Értékesítési szöveg írásáról a Szövegírás Instant Tréning szól.

“Lesz szó arról, hogyan kell a hirdetés szövegét megírni?”

Részleteiben nem, erről külön egy napos tréning fog szólni, melynek tudnivalói hamarosan felkerülnek: Kampánytervező Workshop. De az alapelvekről nagyon sok szó lesz, és bár hirdetésírási gyakorlat ezen a tréningen nem lesz, ugyanakkor az alapelvekre építve már kibátorkodhatsz a hirdetési platformokra is, nem fogsz kudarcot vallani, és melléfogni sem.

„Mi van, ha még ötletem sincs, csak nagyon szeretnék már megszabadulni az alkalmazotti léttől?”

Ott a helyed a tréningen! Nagyon sokan vágynak arra, hogy megszabaduljanak a végtelen kötöttségektől, de lekorlátozzák még az ötletelést is azok az aggályok, miszerint: „Egyáltalán honnan fognak tudni az emberek arról, hogy ott vagyok a neten? Hogyan fogják megtalálni a vállalkozásomat? Hogyan fogom velük megértetni, hogy érdemes nálam vásárolniuk, rendelniük?”

Ha ezekre nincsenek megnyugtató, kész válaszok, akkor az akadályozza a kreatív energiák kibontakozását is, tehát még ötleted sem lesz arról, hogy mivel is kellene foglalkoznod. De ha ezekre vannak  megnyugtató válaszok – márpedig a tréningre ezekre lesznek válaszok, hiszen azért tarjuk 🙂 – akkor hirtelen kinyílik a világ számodra! Tehát mindenképp javaslom, hogy még konkrét ötlet nélkül is tanuld meg az online marketing alapjait mesterfokon, mert csak előnyödre válhat a jövődet illetően.

„Én már annyi mindent próbáltam, de semmire sem jutottam ezekkel a világmegváltó online marketinges dolgokkal… Számomra van még remény?”

Azt mondják, hogy az üres kancsóba a legkönnyebb tölteni, és ebből kifolyólag, ha valakinek már zsong a feje az infóktól, és ő maga is csomó dolgot kipróbált már – de nem működtek maradéktalanul –, az biztos, hogy nehéz tiszta lappal újra a nulláról nekiindulni a témának. (Legyen szó bármiről is.)

De nekem az a tapasztalatom, hogy azok, akik már próbálkoztak – eredmények nélkül –, azok a rendszert nem ismerték fel mindenek mögött. Meg kell tanulni nem a harcvonalból, hanem a dombtetőről szemlélni az ütközetet, ahogy az egy igazi hadvezérhez illik – ez a stratégiai gondolkodásmód egyik alappillére. Más nézőpontot igényel a stratégia és mást a kivitelezés. Én mindig a stratégiai oldalról mutatom a dolgokat, mert ezek kellenek a valódi üzleti eredményekhez. Annak, akinek már dugig van a feje mindenféle infókkal az online marketingről, azt javaslom, hogy azt gondolja végig, hogy valószínűsíthető-e, hogy még nem sikerült valóban stratégaként működtetnie a dolgokat. Mert ha nem, akkor ott a helyed a tanfolyamon, mert itt megkapod nemcsak az eszközöket, de a különböző haditerveket is.

„Van már oldalam, használom is az online marketinget, de úgy érzem, megrekedtem. De nem akarom a nulláról újra kezdeni. Lehet folytatni is onnan, ahol én megálltam?”

Természetesen! A folyamatok elemzése közben majd látni fogod, hogy te milyen szinten tartasz, hol akadtál el, és mi az elakadás oka. Látni fogod azt is, hogy milyen utak állnak előtted, hogyan és hova indulhatsz tovább. Megreformálhatod úgy az online üzletedet, hogy közben nem kell újra az alapoktól kezdened, miközben a gondolkodásmódod is fejlődik.

“Boltom van, ahol személyesen is találkozom az ügyfelekkel, de érdekel, hogy mit hozhatok ki egy weboldalból, hogy a boltban több vásárló legyen. Erről lesz szó a tréningen?”

Igen! Ha összekötöd a már meglévő, üzlethelyiséggel is rendelkező, a fizikai világban megtestesülő üzletedet az online vásárlószerzés lehetőségeivel, akkor a lehetőségeid nem ismernek majd korlátokat. Továbbá lesz még szó azokról is, akiknek nem boltjuk van, de a való világban szolgáltatnak (pl. duguláselhárítás, kozmetikus, számítógép szervizes, stb.). Összekötni a fizikait a digitális világ erejével – ez egy igen kedvező stratégia, és nem kerül sem milliókba, és belepistulni sem kell az új feladatokba. Vannak egyszerű és bonyolult megoldások is, ezekről részletesen lesz szó a tréningen.

„Nekem csak egy hobbi blogom van, fogalmam sincs, hogy mit lehet azzal kezdeni. Van számomra remény?”

Naná, hogy van! Ha van már tapasztalatod online kommunikációban, ha beszélgettél már valaha kommentekben az olvasóiddal, ha érezted már valaha is azt a részegítő érzést, hogy tényleg odafigyelnek rád és a mondanivalódra az emberek, akkor előrébb tartasz, mint az a vállalkozás, amelyik 10 milliókat ölt az oldalba, látogató meg még sosem volt rajta (tudok ilyet mutatni…)

Sok hobbiblogger nincs tudatában annak, hogy elképesztően jó pozícióból tudnak indulni az online vállalkozásuk építése ügyében. A tapasztalat és a magabiztosság a neten az egy óriási versenyelőny, tehát ha „csak” egy hobbiblogod van, akkor bármire képes leszel!

“Cégünknek van weboldala, de eddig kiszerveztem az online marketinges tevékenységet, viszont nem vagyok elégedett… Átfogó képet tudsz nekem adni erről a témáról?”

Igen! Akárkinek is szervezed ki az akármelyik folyamatot, a stratéga, a hadvezér mindig te vagy. Attól a felelősségtől sosem menekülhetsz el, mert te vagy az ész a vállalkozásban. A tréning remek alkalom lesz mind az online marketingben, mind a stratégiai látásmódban történő fejlődésre.

Az Internet az a világ, ahol tényleg létezik az esélyegyenlőség.

Mindegy, hogy Borsod-megyei kismama vagy-e, vagy budapesti nagypapa, esetleg a legmenőbb szállodában éppen külföldi partnereivel tárgyaló üzletember, ugyanannyi esélyed van sikereket elérni az Interneten, mint bárki másnak.

Csak rajtad múlik, hogy élsz-e az esélyeddel! Csak rajtad múlik, hogy mit akarsz elérni.

Az Online Marketing Stratégia, egy napos hiperintenzív, 9 órás tréningem abban fog segíteni, hogy elkerüld a szerencsétlenkedést és professzionális szinten tudd alkalmazni az online marketinget.

Jelentkezz most, mert a tapasztalatok szerint a 15 fős tréningek nagyon gyorsan betelnek, főként, mivel hogy ez is csak egyszer kerül megrendezésre.

Hogyan zajlik a tréning?

8:30-kor kezdés, néhány kisebb- és egy ebédszünet után 17:30-kor végzés. A kettő között elképesztő mennyiségű információ és összefüggés fog a fejedbe beépülni (lesznek szünetek is természetesen).

Jelentkezés az Online Marketing Stratégia egy napos, hiperintenzív képzésre

Időpont és helyszín: 2019. november 16. (szombat) Budapest, Lurdy Rendezvényközpont

Részvételi díj: 24.990,- forint

Fizetési határidő 8 nap – fizetni átutalással vagy Paypal-on (bankkártyával) tudsz, ahogy nálam már megszokhattad.

Vidi Rita - Tartalomstratégia 5 perc alatt

Vidi Rita – Tartalomstratégia 5 perc alatt

AJÁNDÉK 2: a jelentkezéstől számított három munkanapon belül fizetők megkapják ajándékba a Tartalomstratégia 5 perc alatt című könyvem elektronikus verzióját. A tréningig már lesz mit olvasgatni is, ehhez elég csak gyorsnak lenni a fizetésnél :).

JELENTKEZÉS

Már csak a hangfelvételt lehet elkérni! Lezárult a személyes részvételre való jelentkezés határideje, ezért már csak a hangfelvételt tudod megrendelni. (Plusz ábrák, fotók, ajándék könyv, stb. :)) Köszi a megértést! 

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Telefonszám (szükség esetére)*
Iparág, szakterület (hogy példákkal készülhessek)*
VR VIP Páholy tag vagy? (csak tagoknak, díjmentes részvétel és felvétel)
Csak a hangfelvételt kéred? (ár ugyanaz)
Egyéb kérés, kérdés?
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*


Ui.: Gyere el, ha megér neked egy napot az életedből, hogy végre más szemmel nézhess az online világra!

Szeretettel,

Vidi Rita

Egy kis ízelítő timelapse videócska egy korábbi tréningről (Szakkönyvírás és kiadás volt a téma):

Comments are closed.