Önismeret

Ki vagy te? És mi a feladatod itt a Földön?

Figyelmeztetés!

Olvass nagyon figyelmesen! Kérlek, kapcsolj le, zárj be minden zavaró alkalmazást, némítsd le a telefonod, csukd be az ajtót, és olvasd át az alábbiakat inkább többször és alaposan, mert fontos döntéseket kell meghoznod magadról és a jövődről!

Az ember egész életében sikeres, boldog, elégedett, kreatív, kiteljesedett és egészséges akar lenni, és azt szeretné, ha az egész világ az ő érdekeit szolgálná.

Biztosan te is érezted már úgy, hogy szeretnéd, ha mindig minden úgy alakulna, ahogyan számodra kedvező. De valahogy semmi nem úgy alakul, vagy ha mégis, akkor csak nyomokban, inkább több kínlódással, mint örömmel…

Hiába kérsz, nem adatik meg.

Valami más adatik, mint amit kértél, máshogy, máskor és máshol – vagy épp mások számára!

Persze te, aki okos, és felvilágosult ember vagy, kihasználod a lehetőségeidet és a sors ajándékai által megpróbálsz előre haladni az utadon, de elég egy kósza betegség – vagy egy világjárvány -, egy vita a családban, egy kiakasztó főnök, vagy egy baleset, és minden összeomlik benned és körülötted.

Az sem ritka, hogy sokszor azt sem tudod, mit akarsz, mit akarhatnál…

Miért van az, hogy hiába küzdünk egész életünk során, állandóan újra kell kezdenünk és minden újrakezdésnél érezzük, hogy fogytán az erőnk és a következő feladattal már nem biztos, hogy el fogunk bírni?

Miért van az, hogy alapvetően jóindulatú emberként szenvedés az életed?

Miért van az, hogy a céljaid nem valósulnak meg?

Miért van az, hogy azt sem tudod, ki vagy igazából és mi az életfeladatod?

Miért van az, hogy le kell mondanod a terveidről és olyan életet kell élned, amit a körülmények szabnak meg számodra?

Miért van az, hogy az öröm mindig átmeneti időre jön, a problémák viszont uralkodnak rajtad?

Milliónyi kérdést sorolhatnék, de mindegyikre egy szó a válasz: ÖNISMERET.

Addig nem fogod a helyedet megtalálni a világban, míg nem tudod, hogy ki vagy te és miért vagy itt.

Addig nem fogod magad teljesnek, kereknek és egésznek érezni, és ez által a számodra előre megírt és/vagy elérhető sikereket elérni, míg ezernyi rész hiányzik a te saját belső kirakósodból.

Addig, míg híján vagy az önismeretnek, addig csak a vágyaid fognak uralkodni rajtad – evés, ivás, örömszerzés, élmények hajkurászása, anyagiak harácsolása, válságok túlélése, állandósuló félelmek ideig-óráig tartó leküzdése –, míg te tudod, min fogsz uralkodni? Semmin. Ezzel az erővel lehetnél akár egy egér is… Közben bármit is szerzel meg magadnak, azok csak boldogtalanabbá tesznek.

Mindezek ellen védelem és megoldás:

A tudatosság művészete – online önismereti tanfolyam

De még ne szaladjunk előre!

Mi az önismeret?

Az önismeret egy belső iránytű, de inkább mondanám belső iránymutató, motivációs és tanácsadó rendszernek, melynek a legtöbb embernél sajnálatos módon az ego az ügyvezető igazgatója, pedig az a helyzet, hogy sokkal inkább a lélek iránymutatásainak kellene érvényesülnie.

De a lélek, ha nem rendelkezel kellő önismerettel és tudatossággal, akkor elveszíti a kapcsolatát az elméddel és a testeddel, és az isteni teremtő erőd helyett marad neked az egod, aki aztán biztosan nem tudja, hogy mit is csinál… (Hogy miért van ez így és mi hogyan működik, a tanfolyamon részletesen kitérünk majd rá.)

Az önismeret a saját személyiségünk összetevőinek, határainak, lehetőségeinek és mozgatórugóinak általános és mélyebb ismeretét jelenti.

De az ismeret még kevés. Ismerem a víz kémiai vegyjelét, de az még nem oltja a szomjamat, és attól, hogy tudom, mi az a H2O, még simán szomjan halhatok. A vizet inni kell.

Az emberi életünk során három nagyon fontos sarokkővel rendelkezünk: a testünkkel, az elménkkel – az érzelmeink is itt vannak – és a lelkünkkel.

Ezen hármas közti kapocs erősítéséhez szükséges az önismeret, hogy feltárjuk a VALÓDI határainkat és felismerjük a VALÓDI LEHETŐSÉGEINKET, és ÉLNI IS TUDJUNK EZEKKEL.

Amikor az önismeretet magas szinten tudjuk művelni, és az önmegismerés folyamata által egyre feljebb és feljebb jutunk a spirituális és szellemi utunkon, azt nevezzük tudatosságnak.

Nem mást ígérek most neked, mint azt, hogy A tudatosság művészete online tanfolyamon megtanítalak megteremteni a harmóniát a test-szellem-lélek hármasod számára, hogy feltárhasd az életed valódi értelmét, és ki is aknázhasd a valódi lehetőségeidet.

Mit ígérek? Avagy mit kapsz A tudatosság művészete online tanfolyamon?

– Információkat, rendszert, tapasztalási lehetőséget, feladatokat – az elme számára.

– Gyakorlatokat, tippeket, tanácsokat – a test és az elme számára.

– Kapcsolódási- és megvilágosodás élményeket – a test-elme-lélek közötti kapcsolat megteremtéséért és fenntartásáért.

– Túlélési stratégiákat akár válságos helyzetekre is.

– Megértést.

– Továbblépési lehetőséget.

„Hogymivan???”

Ha nem érted az eddigieket, még ne add fel, olvass tovább! Ki fog kristályosodni a lényeg azok számára is, akik már régen voltak összekapcsolódva a saját belső teremtő erejükkel…

Milyen formában és kivitelezésben kapod a tanfolyamot?

 • A tudatosság művészete online tanfolyamot ténylegesen online formában, két hónapon keresztül kapod, egy zárt tanfolyami oldalon. A tanulás és tanítás is online történik, sehová sem kell menned. A tanuláshoz elég egy számítógép vagy egy okosabb telefon.
 • A leckék két naponta kerülnek fel, összesen 28 lecke lesz – tehát intenzív és nagyon tanulságos két hónapnak nézel elébe.
 • Minden lecke tele lesz forradalmi információkkal és persze a szokásosan vidiritás forradalmi szemlélettel.
 • Kapsz majd konkrét házi feladatokat is, melyek célja a komfortzónád azonnali tágítása.
 • Lesznek számodra kényelmetlenséget, ellenállást okozó házi feladatok is, de nyugalom, ha lépésről-lépésre haladsz, végül is minden könnyen fog menni. Utólag meg pláne nevetni fogsz majd, hogy egy-egy feladattól elsőre meglepődtél/megijedtél esetleg. (Nyugalom, semmi felforgatót nem kell csinálnod :))
 • A tanfolyamon tagja leszel egy együtt gondolkodó és együtt fejlődő közösségnek. (Lásd még alább erről.)
 • A tanfolyamon szabadon beszélgethetsz másokkal is, és közvetlenül kérdezhetsz tőlem. Olyan is lesz egyben ez a tanfolyam, mint egy egyéni és csoportos konzultáció az önismeret és a tudatosság témakörében.

Figyelem! A tanfolyam nem a világjárványról szól és nem is annak kapcsán jött létre – hiszen már a járvány előtt is létezett -, de pont most van a legjobb alkalom ezzel a témával foglalkozni, ha eddig esetleg  többre vágytál az életedben, minthogy elteljenek a napok valahogy…

Mit  jelent az, hogy “vidiritás”?

Anyagaimmal és könyveimmel már behatóbban megismerkedett ügyfeleim és tanítványaim szokták vidiritásnak nevezni a tanácsadói, tréneri és vezetői stílusomat. Ez azt takarja, hogy a tanfolyamaimon:

 • nincsenek dogmák, csak szabad akarat,
 • szeretek leszámolni a tévhitekkel,
 • olyan információkat is előszedek a megértés kedvéért, amikkel sehol máshol nem foglalkoznak, így egyedi kontextusba állítom az ismereteket,
 • eredménycentrikus és sikercentrikus az oktatási módszerem, nem azért tanítok, hogy így valósítsam meg önmagam (arra számtalan más eszközöm is van), hanem azért, mert az a célom, hogy neked eredményeid és sikereid legyenek a tanulás által,
 • egyedi rendszerbe foglalom a tanultakat, így fejlesztve minden esetben a stratégiai gondolkodásmódot még ilyen személyes témákban is,
 • a szemléletformálás alap nálam, hiszen a fejlődés nem a puszta információktól következik be,
 • mindezek által minden tanítvány a saját útját járja, még véletlenül sem másét (pláne nem az enyémet)…

Ezért szeretik az ügyfeleim, tanítványaim a vidiritás megközelítést, mert tudják, hogy sokkal többet kapnak ez által, mint amiről álmodtak volna.

Kiknek való A tudatosság művészete önismereti tanfolyam?

Neked való, ha az alábbiak közül BÁRMELYIKET tapasztaltad már magadon, vagy magaddal kapcsolatban:

 • Ha nem tudod, miért vagy itt a Földön, vagy néha tudod, néha nem.
 • Ha nem jöttél még rá, hogy kis is vagy valójában.
 • Ha újra és újra ugyanazok a problémáid, csak egyre nehezebb szinteken kapod őket (pl. sorozatos balesetek, sorozatos kudarcok, sorozatos csalódások);
 • Egyszerűen nem éred el a céljaidat, mást érsz el helyettük – mind anyagiakban, kapcsolataidban, munkádban, és lelki-szellemi életedben;
 • Ha folyton úgy érzed, hogy mások dolgaival kell foglalkoznod.
 • A vágyaid uralkodnak rajtad – ellenállhatatlan vágyat érzel elkölteni például az összes pénzed, vagy megszerezni olyan tárgyakat, amikre igazából nincs is szükséged, vagy csatlakozni olyan kezdeményezésekhez, amikről messziről látszik, hogy ki akarnak használni, és így tovább. Csillogó-villogó életre vágysz, rengeteg pénzre, vagyonra, tárgyakra, miközben nem is tudod, miért akarod ezeket igazából.
 • Látod, hogy mások messzebbről indultak, mégis távolabbra jutottak, mint te, és ez zavar téged, azt látod, hogy az álmaidat mások valósítják meg, és mások élik azt az életet, amit te álmodtál volna magadnak…;
 • Újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat, pedig „fejben” nagyon is tudod, hogy mit kellene másképp csinálnod, de nem vagy rá képes. Például nem tudsz lefogyni a kívánt súlyra, és ha van is önuralmad néhány napig – pl. sportolsz, diétázol –, utána minden borul, és súlyosabban zárod az akciót, mint ahogy kezdted…;
 • Ha valahogy valami nem stimmel, bár kirívóan ordító hibák nincsenek az életedben;
 • Ha úgy érzed, hogy megrekedtél egy szinten, jóval az alatt, amire vágytál volna;
 • Ha érzed, hogy mókuskerékben taposol és napról-napra fogy az energiád;
 • Ha alig van életerőd, gyengének, elesettnek érzed magad olykor;
 • Ha örökös harc az életed, bár nem tudod pontosan, hogy ki ellen, mi ellen harcolsz, és olykor akár magaddal is összetűzésbe keveredsz;
 • Ha mindig megoldásokat keresel, de ezt kibúvóként használod, hogy a problémával soha ne kelljen igazán szembenézned;
 • Ha az eddigi életedre visszanézve nem látod a fejlődési görbét;
 • Ha mindig pontosan ugyanazt csinálod, de más eredményt vársz;
 • Ha rettegsz a változásoktól és meg is akadályozod is ezeket, ha pedig nem tudod megakadályozni, akkor elveszel vagy összeomlasz;
 • Ha mindenféle kész magyarázatod van arra, hogy miért nem cselekszel;
 • Ha több az önsorsrontó tévhited, mint ahány kedvenc dalod vagy könyved van;
 • Ha nincs önbizalmad, ha nem rólad mintázták a magabiztosság szobrát;
 • Ha azt érzed, hogy semmire sem vagy jó;
 • Ha azt érzed, hogy nincs értelme az életednek, és ha eltűnnél a föld színéről, senkinek sem hiányoznál;
 • Ha a kiégést tapasztalod magadon;
 • Ha mások állandóan kihasználnak téged, te pedig hagyod;
 • Ha mindig önként ajánlkozol mindenre, de 5 perc múlva már nagyon bánod, mégis benne ragadsz a sodrásban;
 • Ha az AHA élményeidet sosem követi megvalósítás, vagy valódi fordulat;
 • Ha mindenféle irányzathoz és ideológiához, iskolához, szellemi vezetőhöz odacsapódsz, aztán csalódsz, aztán alig tudsz tőlük megszabadulni, aztán kisvártatva kezded elölről máshol, másokkal;
 • Ha egyedül elveszettnek érzed magad, és mindig valaki más támogatására van szükséged;
 • Ha a döntéseid után folyamatosan azt érzed, hogy másképp kellett volna döntened, de mégsem csinálod vissza;
 • Ha a múltban ragadtál és állandóan a „mi lett volna ha” gondolatok özönlenek a fejedben;
 • Ha nincsenek iránymutató álmaid, megérzéseid, felismeréseid, ha nincs rendszeres dejavu-d;
 • Ha nem ismered fel másokban a rosszat, ha mindenkihez ugyanolyan őszinte szeretettel és tisztelettel közelítesz, aztán állandóan újra sokkol mások viselkedése, hazugsága, csalárdsága.
 • Ha a hírekben olvasott rossz hírek hatással vannak rád.
 • Ha a tudatod és az elméd sokszor dolgozik ellened.

Sorolhatnám még tovább, de ha ezekből csak egyben is magadra ismertél, akkor ott a helyed a tanfolyamon, mert a tudatosságra égetőbb szükséged van, mint gondolnád!

Az önismeret nem CÉL, hanem ESZKÖZ az ember életében. Az önismeret és az önmegismerés folyamata az eszköze annak, hogy az életedet ne állati sorban éld, vágyaktól és habzsolástól uralva, de ne is félelemtől letaglózva, hanem magas anyagi és szellemi nívón, tudatosan.

Kiknek nem való?

Azoknak nem való, akiktől távol állnak ezek a témák, és nem is akarnak magasabb anyagi és szellemi színvonalon élni.

Mennyibe kerül? Most tessék nagyon figyelni!

A tudatosság művészete című önismereti tanfolyam piaci értéke 100.000,- Ft, tehát százezer forint. Két hónapos intenzív képzés, összesen 28 leckével, állandó konzultációs lehetőséggel a zárt oldalon belül, egy fantasztikus és aktív közösséggel, miközben ki sem kell mozdulnod otthonról… Jól hangzik ugye? Az, hogy megváltozik az életed, az szinte csak bónusz.

Két hónapos intenzív képzés tele forradalmi infókkal és feladatokkal, miközben folyamatosan online kapcsolatban vagyunk, 100.000,- forintért még nem is drága, sőt! Abszolút korrekt ár az igazi és valódi tudatosságért. A tudatosság művészete online tanfolyam végül sokkal-sokkal több hasznot fog neked hozni életed során, mint 100.000,- forint. De…

A rendhagyó részvételi díj

Létezik az az értékesítői fogás, mely szerint úgy vezetik fel az árat a kereskedők, hogy azt kérdik: Mennyit érne meg neked, hogy megváltozzon végre az életed? (Mennyit érne meg neked ez az új gyümölcshámozó kés? Mennyit érne meg neked ez az új autó? Stb.)

Én nem azt kérdezem, hogy mennyit érne meg neked, hanem hogy ténylegesen mennyit ÉR meg neked, hogy részt vehetsz a tanfolyamon?

Figyelem! Bármilyen ár lehet opció, de minden ár megjelölésénél indoklást kérek. Nem nagy szavakra vagyok kíváncsi, hanem valódi indokokra.

Tehát akkor az árra vonatkozó kérdésem konkrétan:

Mennyit ér meg neked, hogy részt vehetsz A tudatosság művészete című 2 hónapos önismereti online tanfolyamon, és miért annyit?

Fizetned annyit kell, amennyit megjelölsz. Nincs trükk, nincs kapcsolt ár, nincs plusz áfa, egyszerűen TE MONDOD MEG AZ ÁRAT. (Lásd alább az űrlapon.)

Mindenki teljes körűen hozzáfér az anyaghoz, és természetesen a felajánlott ár alapján nem lesznek külön kategorizálva a résztvevők. Nincs kivételezés és nincs külön elbánás.

Szeretném a lehetőséget mindenkinek megadni, ezért a programban való részvételnél a jelentkezési sorrend és aztán a fizetési gyorsaság lesz a döntő.

Az árat te mondod meg.

NEKED MENNYIT ÉR MEG A TUDATOSSÁG MŰVÉSZETE TANFOLYAM, ÉS MIÉRT ANNYIT?

(A jelentkezési űrlapon kell majd megjelölnöd az árat és megadnod az indoklást.)

FONTOS: Nem azért adom meg a lehetőséget az egyéni árképzésre, hogy rosszul érezd magad! Elfogadom, és örülök minden jelentkezésnek és árkategóriának. Azért csinálom így, hogy részt vehess, hogy hasznodra váljon, hogy fejlődhess, hogy épülhess.

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha komolyan eltökélted magad, hogy változtatni szeretnél az eddigi sors-utadon, és egy sokkal tudatosabb, teremtőerővel felduzzasztott életre változtatnád az eddigieket, és ezért hajlandó vagy 2 hónapon keresztül tanulni, és minden másnap legalább 30 percet ennek érdekében a feladatokkal eltölteni, online keretek között.

Készen állsz? Mert én igen, hogy segítsek!

Több száz együtt gondolkodó, együtt lélegző ember, egy témával foglalkozva… ezt nevezik manapság igazi közösségi erőnek

Az olyan tanfolyamaimon, ahol a résztvevők mondják meg az árat, nem ritka, hogy több százan vagyunk együtt egyidejűleg. Több százan gondolkodunk együtt. Több százan gondolunk reggelente ugyanarra, de akár esténként is ugyanolyan gondolatokkal hajtjuk álomra fejünket, és ugyanarról is álmodunk…

Ez – ha még nem tapasztaltál ilyesmit, most elmondom neked – hatalmas erő a mai világban. Régen is az volt, de ma már, amikor nem is divat gondolkodni, észen lenni, emberként viselkedni, elképesztő energiák összpontosulnak ott, ahol egy ritmusra járnak a fejekben a fogaskerekek. Ennek is a részese leszel. Egy igazi kis csoda részese.

A tanfolyamon nincs versengés a résztvevők között, maximálisan támogató és elfogadó a közösség – aki ezt nem vállalja, az nem is való közénk.

Ez nem ugyanaz, mint csatlakozni egy tematikus Facebook csoporthoz. Ez ezerszer több annál.

A tanfolyam ideje alatt nem lesz Facebook csoportunk, de UTÁNA lehet, ha szeretnétek. Azért csináljuk így, mert a Facebook egy hatalmas csapda az emberiség számára, csakis kellő tudatossággal szabad használni, és ezt a tudatosságot a tanfolyam végére fogod elérni. Ugye megérted?

Fontos időpontok, határidők:

A tanfolyam indulásának pontos időpontja: 2021. február 20. szombat délelőtt

Az utolsó jelentkezési határidő: 2021. február 18. csütörtök éjfél

Fizetési határidő: a jelentkezéstől számított 8 nap, de ha az utolsó napokban jelentkezel, akkor a tanfolyam indulása előtti pénteki napig be kell érkeznie az összegnek.

Az igazi, valódi tudatosság ma nagyon kevesek sajátja.

De lehet, hogy te is csak másokon veszed észre, hogy úgy élik az életüket, mintha konkrétan nem lennének maguknál… Bolyonganak a világban ész és értelem nélkül, mint a zombik, és amikor életjelet adnak magukról, abban nincs köszönet… Hagyják, hogy hasson rájuk a média pusztító ereje, és olyan dolgok, amikhez gyakorlatilag semmi közük, csak hallanak, olvasnak róluk… Csakhogy mások szemével te is ilyennek tűnhetsz.

A tudatosság nem azt jelenti, hogy szelektíven gyűjtöd a szemetet, vagy, hogy elolvasod a termékek összetevőit, vagy, hogy minden hírnek alaposan utána jársz…

Az a fajta szervezettség, eltökéltség, magabiztosság, eredményesség, harmónia és életerő, ami ahhoz kell, hogy biztos túlélőként és sikeres emberként tekinthess magadra ebben a mai világban, csak és kizárólag elképesztő szintű önismeret és tudatosság révén valósulhat meg az életedben.

Ezek nélkül a sorsod és a körülmények áldozata vagy és leszel a jövőben is.

Önismerettel és tudatossággal a sorsod hősévé válsz majd, ahogy arra születtél.

Töltsd ki az alábbi űrlapot – minden mezőt – és küldd el a jelentkezésed mihamarabb, persze csak ha jelentkezni szeretnél!

Fizetni átutalással vagy paypalon tudsz majd, ehhez minden tudnivalót a jelentkezés után küldünk majd. (Az általad megjelölt és befizetett összegről természetesen számlát kapsz.)

Jelentkezési határidő: 2021. február 18. csütörtök éjfél

Jelentkezés A tudatosság művészete önismereti online tanfolyamra

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Összeg*
Összeg indoklása*
Elfogadod az ÁSZF-t?*


Vidi Rita fotó

Vidi Rita

 

 

 

 

 

Ui.: A tudatosság  művészete online tanfolyam csupán a kezdete és első lépcsőfoka egy új útnak és lehetőségnek, amit a jövőre tervezek, és amelynek keretei között te is magasabb szintre léphetsz az önismerettel és a tudatossággal való foglalatoskodásban. Ha most úgy érzed, hogy ráleltél valami jövőbemutatóra és izgalmasra, az nem a véletlen műve. 🙂

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.