Okos telefonon is találkozunk?

Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy egyrészt egyre többet netezek okos telefonról, mert akár tetszik, akár nem, vannak élethelyzetek, amikor ez a kényelmesebb (pl. gyerekreggeliztetés közben, végeérhetetlen séták során, vagy épp valamire hosszasan várakozva), másrészt azt is észrevettem magamon, hogy egyre jobban idegesít, ha okos telefonon olyan weboldalba botlok, ami nem reszponzív. A reszponzivitás a weboldalak esetén azt jelenti, hogy reagál-e arra, hogy ki milyen eszközről olvassa. Ha reszponzív egy weboldal – illetve a sablonja -, akkor okos telefonon úgy jelenik meg, hogy az oldalsó sáv egyrészt teljesen hiányzik (alulra kerül), illetve sokkal rövidebbek a sorok, és oldalra semmiképp  nem kell görgetni olvasás közben.

Egy szóval kényelmes, na. 😉

Aztán jött egy afféle sugallat, hogy a saját oldalamat még nem is láttam okos telefonról, hát gyorsan megnéztem. Volt egy kis „ó, hogy az a…” részemről, mikor rájöttem, hogy az egy dolog, hogy én nagy kényelmesen elvárom a weboldalaktól, hogy reszponzívak legyenek, de az azért elég ciki, hogy ennek ellenére az én oldalam sem az.

Szóval most csak azért írok, hogy szóljak: ha okos telefonról nézed a vidirita.com oldal bármelyik cikkét, akkor kényelmesen olvashatsz, mert lecseréltem a sablont reszponzívra.

Nem vagyok egy azonnal minden újba beleugró személyiség, de az előre való haladást mindenképp támogatom.

Köszönöm, ha okos telefonon és/vagy számítógépről olvasod az oldalt!

Vidi Rita
vállalkozást tervezőknek

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.