Milyen vállalkozást indítsak 2014-ben?

Ha átolvastad 2013-ban született ebben a témában releváns cikkeimet, és még mindig ez a kérdés van a fejedben, akkor csak egy jó válaszom van erre:

Író-vállalkozást indíts!

Hogy miért?

Íme 10 remek érv az író-vállalkozás indítása mellett:

1.)    Olcsó az indítása, pár ezer forintból elkezdhető.

2.)    Napi egy-két órai fókuszált munkával is nagy léptekkel lehet előre haladni, és minél eltökéltebben cselekszel, annál látványosabban jönnek az eredmények.

3.)    Nincs szükség nagy beruházásokra, iroda- vagy üzletbérletre, otthonról dolgozhatsz, vagy a parkból, vagy a játszótér mellől.

4.)    A modell kipróbált, működik, és fejlesztési lehetőségek is vannak benne, tehát nincs kiszolgáltatott helyzetben a mostani marketingtredneknek.

5.)    A piac nagy – világszintű -, de ha biztonsági játékos vagy, akkor is vígan meg tudsz élni belőle még a kicsi magyar piacból is!

6.)    Szabad vagy, mert nincs nyitvatartási idő, amikor a vevők ott toporognak az ajtónál már a nyitás előtt 10 perccel, és fel vannak háborodva, ha csak 5 percig tartasz nyitva zárási idő után… Az értékesítésed jórészt online zajlik, és persze offline is – mert az IS-IS a jó válasz a legtöbb kérdésre 😉 -, de jóval szabadabb keretek között, mint pl. egy boltban, vagy irodában.

7.)    Az életstílusod nem változik meg jelentősen, legalábbis nem egy csapásra. Lépésről-lépésre alakíthatod ki az új író-vállalkozásodat. Ez sokkal kényelmesebb, mint mondjuk felmondani a munkahelyeden egyik héten, a másikon pedig boltot nyitni, ezek minden kockázatával és nyűgjével együtt.

8.)    Rengeteg rejtett, kiaknázható tartalék van az író-vállalkozásban, a kreativitásodat ezért magas szinten aknázhatod ki, további nagy beruházások nélkül. Egy vastelep, egy bolt, egy kozmetikai szalon, vagy egy lángossütő nyitásában nincs annyi rejtett tartalék, mint az író-vállalkozásban!

9.)    A konkurencia, ha belegebed, akkor sem tud lemásolni. Mit lát a konkurencia? Azt, hogy írsz és aztán eladod az írásaidat könyv, vagy blog, vagy újságcikk, vagy bármilyen fomában. Mit nem lát a konkurencia? Hogy milyen stratégia van a jéghegy csúcsa alatt! Ezért állandó versenyelőnyben vagy és leszel!

10.) Az író-vállalkozás a vállalkozás azon formája, amikor a vevőiddel és olvasóiddal akár napi 24 órás baráti kapcsolatban lehetsz, és egyáltalán nem kell azokkal barátkoznod, akikkel nem akarsz 😉

Vannak még érveim, de akinek az érzékszervei ki vannak erre a témára hegyezve, azok értik.

Oké, jól hangzik, de hogyan kell ezt csinálni?

Hát így: 5,5 órás oktatóvideó arról, hogyan indíts író-vállalkozást. Ingyenes!>>
vállalkozást tervezőknek

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.