Miért???

Te miért csinálod? Miért lettél – vagy miért akarsz lenni a jövőben – vállalkozó?

Miért alapítottál céget? Miért döntöttél úgy, hogy a saját lábadra állsz?

Mi volt a legfőbb motivációd?

Vasárnap esti szavazás indul: kérlek, a két kérdés esetében válaszd ki azt a választ, ami a legközelebb áll hozzád! Ha szeretnéd, akkor hosszabban is kifejtheted a hozzászólások között a sztoridat, hátha tanulságos lesz mások számára is.

A válasz megjelölése után nyomd meg a Vote gombot, ekkor láthatod a jelenlegi állást is. Mindkét kérdés esetében meg kell nyomni a Vote gombot.

 

Aztán majd megbeszéljük az eredményt is :).

9 Hozzászólás

 1. Hú, nagyon le kellett csupaszítanom a helyzetet, hogy egy indokot megjelöljek, és szerintem ezzel mindenki így van: lgalább millió okot fel tudna sorolni bármelyikünk, hogy miért is kezdett vállalkozni, meg miért folytatja.

  Úgyhogy fontossági sorrend szerint nyomogattam… 🙂

 2. Pénzért indultam, küldetés lett belőle. (pénzzel:D )
  Most nem a szoptatós könyvemről beszélek!!! Annál fordítva volt! 🙂 És innen üzenem: a „könyv” önmagában nem biznisz… sajnos…

 3. Még nem vagyok vállalkozó, csak épp a gyerekeim segítségével megtaláltam a küldetésem. Ami alkalmazottként kivitelezhetetlen. Ráadásul a GYED időszaka alatt (még benne vagyok) nem a bezártságot éltem meg, hanem a szabadságot. Annak ellenére, hogy sokkal több munkám és eredményem volt és van ebben az időben, mint eddig bármelyik munkahelyemen. Ezek után nem nagyon vágyom vissza alkalmazottnak. 🙂 Persze, hogy ebből hogy lesz vállalkozás és pénz, az külön műfaj, de rá fogok jönni 🙂

 4. Csilla, amit mondasz – sok-sok indok -, a racionalizálás szót juttatta eszembe :))
  Ezzel semmi gond nincs, nagyon okos vagy, hogy ezt így megfogalmaztad! Nem mindenki képes ám rá :))

 5. Szanita, az tuti, hogy rájössz, nem úgy ismerlek, mint aki nem szokott rájönni a dolgokra :)))

 6. Azért gondolkodtam vállalkozásban mert a kényszer a függetlenség és hogy értelmes munkát végezem ,hogy meg talájam önmagam .

 7. Akkor azt tudtam inkább, hogy mit NEM akarok. Most már azt is tudom, hogy mit AKAROK. Naná, hogy maradok!

 8. Akkor úgy éreztem, hogy a vállalkozásban tudom megmutatni, hogy ki vagyok.
  Most sem szeretnék mást, csak az elérési útvonalon próbálok változtatni.
  Tehát maradok vállalkozó.

 9. sztankó józsef

  Egy alkalmazott is vállalkozó, vállalkozik az alkalmazotti munkára és a vállalkozó is alkalmazott, a vevők alkalmazottja, bármelyik lehet kiemelten sikeres.
  Ezért nagyon fontos, hogy jól tudjunk vállalkozni.
  Nekem az a fontos, hogy a vállakozásom egyben a hobbim is, amit ugye csak nagy kedvvel és jól illik csinálni, különben már nem a hobbim.

Hozzászólások lezárva