Kreatívan

Hogyan legyünk kreatívak 14 nap alatt?

  • 14 ingyenes tipp,

  • 14 módszer,

  • 14 napon át,

  • emailben.

14 nap alatt újra felfedezed a kreativitásodat és önmagadat.

Miért jó neked, ha kreatív vagy?

Mert a kreatív emberek boldogabbak, okosabbak, egészségesebbek, gazdagabbak, több a barátjuk, tovább élnek.

A kreativitásnak sok köze van az alkotáshoz, de több van ez mögött!

A kreativitásnak sok köze van az alkotáshoz, de több van ez mögött!

Az email-tanfolyam ingyenes, és nem jár számodra semmiféle kötelezettséggel.

Mi a kreativitás?

A kreativitást sokan az alkotóművészettel azonosítják, de az nem fedi le a valóságot. A kreativitás nem alkotóművészet, hanem maga a teremtési képesség.

A kreativitás azt jelenti, hogy képesek vagyunk új dolgokat kitalálni, új összefüggéseket meglátni a régi dolgokban, képesek vagyunk megújítani, létrehozni, fejleszteni. Ugyanakkor tévedés ezt a képességünket kizárólag kézzel fogható dolgokkal összekötni, mert a kreativitásnak nagyon gyakran semmiféle külső nyoma nincs, kizárólag az emberi bensőben lejátszódó folyamat is lehet.

Például nagyon kreatív pillanat az, amikor AHA-élményünk van, amikor a homlokunkra csapunk, hogy “jaaa, már értem!”, amit néha úgy is mondunk, hogy “leesett a tantusz”. A felismerések, a ráébredések, a szokványostól eltérő meglátásaink csak akkor valósulhatnak meg, ha eléggé kreatívak vagyunk.

Ha nem vagyunk kreatívak, akkor nehezen ismerjük fel a döntéseink következményeit, nem tudunk tervezni, butaságokat csinálunk, és nehezen tudunk kivergődni ebből a spirálból. Vannak dolgok, amik rossz hatással vannak a kreativitásunkra, ilyenek például az alkohol, a túlzott dohányzás, a már-már elviselhetetlen stressz, bizonyos betegségek, a túl szűk határidők, a túl szoros korlátok.

Viszont, ha vannak dolgok, amik ártanak a kreativitásnak, akkor egészen biztosan vannak olyanok is, amik használnak neki, fejlesztik ezt a képességünket. Ezekről lesz sző ezen a 14 napon online tanfolyamon, összesen 14 kreativitásfejlesztő leckét felvonultatva!

Miért fontos a kreativitás és annak fejlesztése?

A 21. században nem az intelligencia, hanem a kreativitás az, ami előre viszi a világot.

Az olyan óriáscégek, mint a Google, a Microsoft, az Apple, a Facebook, és a különböző játékcégek nem az intelligenciát és az intelligencia bizonyos válfajait keresik munkavállalóikban (például a 20. század végén agyonajnározott érzelmi intelligenciát), hanem a KREATIVITÁST.

Kitűnni, újítani, forradalmasítani csak kreatív elmével, a jobb agyfélteke maximális kiaknázásával lehet. Erre magas szinten csak kevesek képesek, mert az oktatási rendszer mellékhatása az, hogy a kreativitás háttérbe szorul, mert folyamatosan a bal agyféltekét engedjük nyerni.

Bal agyféltekével nehéz megváltani a világot, ehhez a küldetéshez a jobb agyfélteke határtalan játékossága kell.

Bal agyféltekével nehéz megváltani a világot, ehhez a küldetéshez a jobb agyfélteke határtalan játékossága kell.

Ha nem használod a kreativitást az életedben és a munkádban ugyanolyan céltudatossággal, mint a logikát, akkor gyakorlatilag minden eredményed csak a FELE annak, amit egy kicsivel ügyesebben és tudatosabban könnyedén elérhetnél. Elég neked a FÉL eredmény?

A kreativitásfejlesztő online tanfolyamunkkal újra beindítjuk a kreatív folyamatokat az agyadban, úgy, hogy arra a későbbiekben már biztosan tudsz alapozni, mert a dolgok gyökerére hatunk, és nem a felszínt kapargatjuk!

Jelentkezz, és máris indulhat az eddigieknél sokkal kreatívabb életed!

A tanfolyam teljes egészében INGYENES és az is marad! A jelentkezés után azonnal kapod az első leckét.

Név*
Email*
Elfogadod az Adatvédelmi szabályzatunkat?*


A levelekről bármikor leiratkozhatsz természetesen.

Vigyázat!!!
A levelek feladatokat tartalmaznak, ez nem egy olyan email tanfolyam, amit egyszer elolvasol, aztán megváltozik az életed. A feladatok néhány percet, olykor fél órát, de akár 1 órát is igénybe vehetnek!

Albert Einstein mondta, hogy az őrültség legbiztosabb jele az, ha mindig mindent ugyanúgy csinálsz, mégis más eredményt vársz. Most mindent másképp fogsz csinálni, tehát más eredményeket is fogsz elérni :).

Találkozzunk a tanfolyamon!

A kreativitásfejlesztő online tanfolyamot készítette: Vidi Rita
A tanfolyamot biztosítja számodra a RITART ACADEMY LTD.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.