Kezdd az új évet kreatívan!

Jól látod: még a Mikulás sem jött el, a Karácsony meg szinte kimondottan messze van, és máris arra buzdítalak, hogy foglalkozz a jövőddel, a jövő évvel. Elhivatott, okos vállalkozók már régen tudják, mit fognak újítani, alkotni, változtatni, fejleszteni, kivitelezni jövőre, de sosem késő az agyunkat is megújítani.

Vitathatatlan tény, hogy a pillanatot érdemes megélni a jelenben, és nem szabad túlságosan előreszaladni, de vállalkozóként azért mégsem egy kisnyugdíjas vagy, akinek mindegy, mit hoz a holnap, hanem egy valódi jövőteremtő vagy, és ez amellett, hogy folyamatos feladatokkal is jár, a felelősséget is magában hordozza.

Biztosan találkoztál már a kilátástalanság érzésével is vállalkozói életed során, hiszen olyan nincs, hogy mindig egyforma, magas szintű teljesítményre vagyunk képesek! Illetve van, de nem ugorhatunk fel a csúcsra, úgyhogy most a lépcsőn kezdünk majd felfelé haladni.

Januárban indítok egy kreativitásfejlesztő programot. A program egy egész napos tréningből, és két klubnapból fog állni. A tréningen megtanítom, mi a kreativitás, hogyan használhatod a kreativitást az üzletben, aztán máris gyakorlati állásba fordítjuk a főkapcsolót, és egy nagyon izgalmas, aktív, problémamegoldó, ötletező délutánnal zárjuk a napot.

A két követő klubnapon a tréning délutáni gyakorlatát fogjuk újra kivitelezni, játékos formában. Ez a két klubnap azért nagyon fontos, mert ekkor már ismerni fogjátok egymást, és a problémamegoldó, kreativitást fejlesztő gyakorlat során meg fogjátok látni, mennyivel másabb a gyakorlat idegenek között, és mennyivel másabb ismerősként. Azt majd a helyszínen eldöntitek, hogy melyik a hasznosabb, előre nem lövöm le a poént.

Milyen témakörök lesznek?

A kreativitást általánosan is lehet fejleszteni, de mivel vállalkozók vagytok, vagy szeretnétek lenni, mindenképp a vállalkozások témakörében lesznek gyakorlati feladatok.
– Marketing
– Eladás, értékesítés
– Ügyfélszolgálat
– Bevétel növelés
– Szövegírás
– stb.

A klubnapokon saját problémáitokat, kihívásaitokat oldjuk meg. Nemcsak a több szem többet lát, de a több ész többet gondol elvét is kihasználjuk majd.

A poén

Tavasszal és nyáron már teszteltük, és kiválóan bevált a „Mondd meg az árat Te!” elv az árazásban. Ennél a tréningnél is ezt fogjuk használni. Ez elég kreatív, nem?

Részletek és jelentkezés december elején, hogy aztán már nyugodtan át tudd engedni magadat az ünnepi készülődésnek, illetve az ünnepi hajrának – ez utóbbi sem rossz ám, sőt!

Miért január?

Egyrészt én is át akarom magam engedni az ünnepeknek, másrészt pedig január a legjobb alkalom arra, hogy változtassunk az eddigi megszokott, netán elavult, poshadt módszereinken.
Az egész napos tréning szombati napon lesz, a két követő klubnap pedig pénteki napokon, délután. Részletek és jelentkezés december elején.

Addig is, számolgasd, hogy neked mennyiért érné meg… Eléggé korlátozott lesz a létszám, gyorsan kell majd jelentkezni, ne érjen meglepetésként kb. két hét múlva, hogy lépni kell…

Rita

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.