Keresőoptimalizálás szakértők

A RitArt Academy bemutatja: a hazai SEO szakma keresőoptimalizálás szakértői. A keresőoptimalizálás már lassan másfél évtizede önálló szakmává nőtte ki magát, és mára az online tartalomstratégia megkerülhetetlen tényezőjévé vált.

Lehet élni vállalkozásként keresőoptimalizálás nélkül, de biztosan alacsonyabb színvonalon, mint amit megérdemelnénk. Hiszen a keresőből kvalifikált, problématudatos, megoldáscentrikus látogatókra számíthatunk, akik rövidebb úton válnak vásárlóvá, mint a közösségi médiás látogatók. Ha valaha az volt a kérdésed, hogy kihez fordulj SEO ügyben, akkor most ajánlunk néhány szakembert. Olyanokat, akikkel mi is dolgoztunk már együtt, illetve az ismeretségünk – még ha virtuálisan is – több évre nyúlik vissza.

Petrás Andor

Petrás Andor

Petrás Andor – SEO specialista, a SeoBird alapítója. Egyike a piac aktív szereplőinek; a teljes referencia listája – ha létezne ilyen – 500-nál több projektet számolna. Gyakran hangsúlyozza a tartalomfejlesztés jelentőségét; noha saját tartalomfejlesztő csapattal dolgozik, a munkájának jelentős hányadát a tartalmak felépítése és optimalizálása képezi.
A keresőoptimalizálás mellett nagy hangsúlyt fektet az átkattintási arányok növelésére és a konverzióoptimalizálásra. Szerinte ezek a területek a mai napig gyerekcipőben járnak, noha a KKV szektor egyre több szereplője ismeri fel az online megoldások jelentőségét. Átgondolt stratégiával minden online projekt jövedelmezővé tehető. Honlap link: http://seobird.net/

 

Pagács Attila

Pagács Attila

Pagács Attila vagyok, az entity oldalán Flyingpig néven ugrándozok, ezen felül egy Betéti Társaság vezetőjeként szoktam elvégezni a rám bízott munkálatokat, feladatokat. Több éve foglalkozom a keresőoptimalizálással, azon belül a cikkek közzétételével, linkek megosztásával és a már meglévő weboldalak átalakításával, módosításával a modern mobilbarát website-ok irányába. Az átalakítási munkálatokra jótállást, valamint megbeszélt időszakon keresztül ( 3 – 6 hónap) karbantartási feladatokat szoktam elvégezni a munkálatok elvégzését követően, lásd.: biztonsági mentés. Készséggel állók az új munkálatok elvégzése végett a megrendelőim irányába. Mottóm: „Egy elégedett partner hosszútávon újabb tíz potenciális megrendelőt jelent.” Ezért ígyekszem mindig a maximális munka teljesítésére. Weboldalam címe: http://pagnet.hu

 

Nagy Béla

Nagy Béla

Nagy Béla – 2009-ben létrehoztam a saját cégemet, ami már az első perctől kezdve keresőoptimalizálással foglalkozott. Először csak egy alkalmazott, majd kettő, három és az évek alatt kialakult egy több mint 30 fős csapat, részben alkalmazottakból, részben alvállalkozókból, akikkel ma együtt dolgozunk. Van köztünk tanácsadó, AdWords és Facebook szakértő, web fejlesztő, grafikus, linképítő és nagyon sok szövegíró.

Úgy gondolom, hogy az a „játszótér”, amit a Google biztosít számunkra, még mindig a legolcsóbb és leghatékonyabb megoldás minden KKV-nak, ahhoz, hogy új ügyfeleket tudjanak szerezni.

Mi nem eladni akarunk a partnereinknek, hanem a számára legjobb megoldást keressük és ajánljuk fel, még akkor is, ha az nekünk kevesebb bevételt jelent www.seo101.hu

 

Filep Andrea

Filep Andrea

Filep Andrea vagyok, az Orion Websolutions alapítója. A keresőoptimalizálás ideális esetben akkor kezdődik, amikor a saját weboldal gondolata felmerül. Ebben az esetben az optimalizálás a domain és tárhely választással indul, a weboldalt pedig az alapoktól kezdve úgy lehet elkészíteni, hogy ne csak tartalmilag, hanem szerkezetileg is maximálisan megfeleljen a keresőmotorok elvárásainak. Fő területem: keresőoptimalizált WordPress weboldalak készítése és WordPress weboldalak utólagos optimalizálása. Gyakran készül egy-egy weboldalról SEO elemzés, amiből a honlap tulajdonosa megtudhatja, milyen irányba mozduljon el, hogy jobb helyezést érjen el a Google találati listán. Speciális szakterületem WordPress honlapok technikai optimalizálása és feltört WordPress weboldalak helyreállítása. Weboldal: https://keresooptimalizalas.be

 

Szuhi Attila

Szuhi Attila

Szuhi Attila – Az ite.hu, az első hazai keresőoptimalizálási hírportál alapítója. Nagyjából 2 millió karakternyi ingyenes szöveget írt már keresőoptimalizálási témában. Oldalát hivatkozza a HVG, a 24.hu, a Hiradó.hu, a 444 és naponta szemlézi a Google News is. Kiemelt szakterülete a Google büntetések, a SEO Auditok és a linképítés. A Jankate.hu ingyenes Google büntetés elemző alkalmazást megalkotója.

 

 

 

Nagy Arnold

Nagy Arnold

Nagy Arnold vagyok a http://www.seopont.hu/ weboldalon található minőségi szolgáltatások szakmai vezetője és ötletgazdája. Közös célunk, hogy ügyfeleink online sikereit növeljük. Ez már a honlapkészítés előtt megkezdődik, majd az eredményes keresőoptimalizálás során teljesül be. Fontosnak tartjuk a kockázatmentes sikerek elérését, mely manapság a Google intelligens algoritmusainak köszönhetően egyre nehezebb, de nem lehetetlen. Elégedetlen ügyfeleket nem termelünk. Jómagam 2007 óta a SEO rejtelmeit kutatom napi 8-12 órában. Mindig a legmegfelelőbb és legeredményesebb eszközöket alkalmazzuk sajátos és egyéni, de hatékony módszerekkel. Ha nem érdekel a kontármunka, ha nem elégszel meg a középszerűséggel, ha professzionális minőséget vársz el a pénzedért, akkor bátran válassz minket.

 

Boóc Péter

Boóc Péter

Boóc Péter – SEO szakértő és marketing tanácsadó

Péter, ahogy sokan mások is, saját erejéből tanulta ki a SEO szakmát és több saját projektet is önerőből vitt sikerre. Elmondása szerint kifejezetten szórakoztatja, amikor a sokmilliós büdzsével dolgozó banki vagy egyéb nagyvállalati vetélytársak fölé kerekedik ötödannyi erőforrásból. Azonban ahogy az utóbbi időben fejlődött a SEO, úgy haladt előre Ő is az integrált digitális marketing útján, így alakult meg a Dog & Pony marketing ügynökség. Bátran keressétek és hivatkozzatok rám!

 

Evenich András

Evenich András

Evenich András – Vállalkozóknak segítek minél több látogató terelni a Google keresőből a weboldalukra. A teljes átláthatóságot biztosítom ügyfeleim számára, már az árajánlat kérés előtt is. Kreatív keresőoptimalizálás híve vagyok, amivel értéket állítunk elő a weboldalak számára, legyen az egy termék kategória oldal vagy egy valós PR megjelenés amivel értékes link kapcsolatot kap a vállalkozó weboldala. Leginkább webáruházak SEO-jával foglalkozom, amihez szívesen adok marketing tanácsokat is akár külön kérés és díjazás nélkül. Szeretem amit csinálok, mert mindig egy kihívásnak tartom a feladatokat. Nálam a keresőoptimalizálás = felhasználói élmény + tartalom + értékes link kapcsolatok. http://www.kulcsszo.hu

 

Baross Ferenc

Baross Ferenc

Baross FerencSEO szakértő. 2007 óta foglalkozom keresőoptimalizálással. Kezdetben csak saját oldalaim felfuttatása volt a cél az első átütő sikereket SEO módszerekkel értem el. Onnantól kezdve teljes energiával a SEO lehetőségeinek felkutatásával és kiaknázásával foglalkozom. A Google (és az egész internet) folyamatos változása, fejlődése megköveteli, hogy naprakész legyek – emiatt a keresőoptimalizálás mindig új és izgalmas kihívásokat tartogat, s szinte lehetetlen belefásulni.
2010 óta már kis létszámú, ügyfélkörömnek is nyújtok SEO szolgáltatásokat; hozzásegítettem már számos multit, KKV-t és mikrovállalkozót is a marketing céljaik teljesítéséhez.
Mivel egyszerre csak kevés ügyféllel dolgozok, minden partnerem weboldala egyaránt nagyfokú figyelmet kap – legyen szó kisvállalkozásról, vagy multiról.
Itt megtalálsz: http://seo.hu

2 Hozzászólás

  1. Csak valamit ide akartam én is írni. Üdv Rita
    BZoli

Hozzászólások lezárva