Itt nem lesz hókusz-pókusz!

———————
Elindul az új online tanfolyamunk – A gazdagodás receptje –
már lehet jelentkezni: http://www.hosnok.hu/penz/
——————–

Imádom ezt az árképzési formát, mikor a résztvevők mondják meg, hogy mennyit szeretnének fizetni, mert ezzel a módszerrel azonnal egy párbeszéd indul meg a résztvevők és köztem. Ebből a párbeszédből most arra térnék ki, ami jó néhány levélben és árindoklásban központi téma lett:

–          Mégis mit várhatnak a résztvevők ettől az „A gazdagodás receptje” tanfolyamtól?

Őszinte vagyok, mindig is az voltam, az is maradok most már: azt ne várja senki, hogy nehéz anyagi körülmények között élve, ez a tanfolyam majd felmentést ad arra vonatkozóan, hogy miért is jogosak azok a körülmények, az életében, amik most uralkodnak rajta.

Az biztos, hogy én senkit nem fogok hátba veregetni virtuálisan, hogy: Ejj, de jól csináltad, csak hát a pénzoligarchák, meg a piszok multik, meg az enyves kezű politikusok jól kibabráltak veled is!

Na, ilyen nem lesz.
Lesznek tények, számok, és törvényszerűségek, amik sajnos fölöttünk álló dolgok, de ezek sem felmentést adnak majd, hanem bizonyos szituációkra magyarázatot, és a továbblépés lehetőségét is kivesézzük majd alaposan.

Lesznek módszerek, lesznek feladatok, lesznek döbbenetes felismerések, de leginkább tudod, mi lesz?

Nagytakarítás!

Nem vagyok egy, a spiritualitást zászlómra tűző hókusz-pókusz-mókus, nem fogunk táncot lejteni a bőségért telihold idején, de az biztos, hogy óriási felfordulást fogok csinálni a fejedben, az agyadban, az elmédben, és aztán egyesével fogjuk helyükre tenni a dolgokat. Leporolva, letörölve, a felesleges kacatokat kidobva. Mint egy egészséges nagytakarításnál.

De nem ez a cél! Ez csak az eszköz.
A többiről a tanfolyamon beszélünk. Ugye jössz?

http://www.hosnok.hu/penz/

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.