Franchise lehetőségek

Mit is jelent a franchise kifejezés? Francia eredetű angol szó, amely egy szerződéses kapcsolatot takar a két partner, a franchise-átadó és a franchise-átvevő között. A felek szerződésben rögzítik a szigorúan szabályozott feltételeket, melyek alapján a továbbiakban együttműködnek.

A franchise átadó egy kész koncepción alapuló üzletvitel használati jogát adja át, bizonyos díjazás fejében. A díjazás általában több részből áll: van egyszeri és folyamatos fizetésű része is.  Ennek az együttműködési formának nagyon sok előnye van a franchise átvevőre nézve, viszont hátránya, hogy nem alakíthatjuk üzletünket teljes szabadsággal, hiszen kötnek bennünket bizonyos formai és egyéb követelmények.

Franchise lehetőségek

Franchise lehetőségek

Nagyon fontos, hogy a franchise átadó jó hírnevét mindig minden körülmények között meg kell őriznünk átvevőként. Ugyanakkor készen kapunk sok olyan működést segítő elemet, melyekről már nem nekünk kell gondoskodni, időt és energiát spórolva. Összességében jóval több előnyünk származhat egy franchise partnerszerződésből, mint amennyi hátrányt esetleg jelenthetnek a kötöttségek.

Franchise lehetőségek

A RitArt Academy két megoldást is kínál azoknak, akik franchise rendszerben gondolkodnak.

Egyrészt köthetsz franchise partneri szerződést akkor, ha a jobb agyféltekés módszer segítségével szeretnél kidolgozni egy új témában saját tanfolyamot, melynek szellemi tulajdonosa te leszel. A RitArt ugyanakkor segít megalkotni és felállítani az üzleti modellt, elkerülve a buktatókat, és kiképzést nyújt az online marketing lehetőségeiből is, konkrét, személyre szabott folyamatokat kidolgozva.

A másik franchise lehetőség a RitArt Academynél, a szintén franchise partner szerződés keretében tartható jobb agyféltekés kreatív írás tanfolyamok szervezésének lehetősége, természetesen a meghatározott feltételekkel. Jelenleg öt különböző jobb agyféltekés kreatív írás képzést lehet tartani a RitArt Oktatóstúdió Franchise keretében, és ami a legrendkívülibb benne: akár már nulla forint csatlakozási díjjal is elindítható! Oktatóstúdió Franchise részletek>>

A RitArt márka biztosítja a megfelelő minőséget és a biztos szakmai hátteret. Természetesen mérlegelni kell kinek-kinek saját céljai illetve a költségvonzat tekintetében, hogy melyik a számára megfelelő franchise konstrukció. Egy biztos, aki fenti minőséget választja, olyan alapot biztosít vállalkozásának, amely sziklaszilárd és amelyre bátran lehet építeni egy sikeres vállalkozást.

 

Comments are closed.