Emlékszel még erre?

Emlékszel még erre?>> (kattints rá nyugodtan, nem harap, és új ablakban nyílik)

Nézd meg jól, most milyen, és aztán nézd meg augusztus 10-én, hogy akkor milyen lesz!

Egyet elárulok: mind kinézetében, mind tartalmában, sokkal másabb és barátságosabb lesz. Ami nem változik: együtt leszünk, jóban-rosszban :))

Folytatása következik augusztus 10-én>>

(Ha esetleg nem voltál még velünk idén januárban, akkor számodra ez új infó: JÖN! JÖN! JÖN! A vállalkozónői fórum újra!>>)

Jut eszembe, egy kérdés: milyen időpontregisztert használsz? Asztali naptár? Fali naptár? Jegyzetfüzet? Határidőnapló? Google calendar? Ha életbevágóan fontos napot és időpontot kell feljegyezned, mit kapsz elő, amiben majd tuti megtalálod és szem előtt is lesz?

Válaszok jöhetnek kommentben!

9 Hozzászólás

 1. Szia!

  Én határidőnaplót használok, olyat, aminek a fele gyakorlatilag jegyzetfüzet is, így külön jó, mert sok ötletemet rögtön fel is jegyzem, nem kell cetliket keresgélnem.
  Régen cetliztem, a felét elhagytam.
  Ami nem mobilt időpontregiszter, az nekem nem szerencsés, mert sokat megyek.

  Üdv,
  Adrienn

 2. Jó reggelt,

  nálam nincs ideális megoldás. Igyekszem memorizálni is. Ha az asztalnál ülök, asztali naptár, de ezt időnként ellepik a teendők, és akkor elfelejtődik, jobb a mobiltelefon (az mindig nálam van), viszont az asztalnál ülve nem mindig írom be, mert komplikáltabb.

 3. Én biztosra megyek:
  + gyönyörű határidőnaplóm
  + telefon naptárja emlékeztetővel
  + néha google naptár (főleg, ha közös programról lenne szó, mert ott másokat is meg lehet hívni)
  Így elég kicsi a valószínűsége, hogy valamelyiket ne nézzem meg…

 4. A hataridonaplo es falinaptar kettes nalam a befuto. Igy igaz, hogy ketfele kell beirkljak, de a gep elott ulve sokkal jobban szeretem az elottem a falon elterulo nagy naptart amit atlatok mint lapozni a naplomat. Ugyanakkor hazon kivul a hasznalattol mar koszos hataridonaplomat viszem mindenhova.

 5. Mindent használok, ami csak elérhető: falinaptár, asztali naptár, határidő napló, Outlook, telefon… Bármi van, bárhova nézek, mindig látom, mi dolgom van éppen.

  Ezen kívül van még egy „tacepao” a falon (lemosható mágneses tábla) arra már csak az aznapi, ill. a másnapi feladatok kerülnek. Igaz, azt a család közösen használja, így legalább ők is tudják, mire készüljenek aznap, meg másnap – de nem csak a saját időbeosztásuk tekintetében, hanem azt is tudják, hogy anyu mikor nem ér rá velük foglalkozni.

  Így aztán tök mindegy, merre nézek, tök mindegy, éppen mi van nálam, mindig tudok valamire/valamibe írni, és megnézni, hogy éppen mi az aktuális elintézendő.

 6. Nagy ritkán Google Calendar.
  Határidőnapló, kis füzet mellettem, telefon, és a konyhában a mindenkit követhető naptár:)

 7. Van egy TMI naptárrendszerem, kb 20 éve. Munkáimtól függően használom a teljeset (B5 méret, kicsi duci, inkább üzletasszonyos) vagy a kis, női táskába beférő naptárkáját (ami 1,5 éves!) telefonregiszterrel. Jól megszoktam és nem adnám másért. Ismerem, milyen, ha elveszti az ember… emlékszem, mit hova írtam benne… ;-)))
  A kis naptár időpontok, események rövid jelzésére jó.
  Ha nem akarok sokat cipelni, egy A/4-es, vagy kisebb lappal egészítem ki: a napi teendőimmel (összehajtva belefér). Persze olykor cetlizek/post it-ezek még… erről 25 évi időgazdálkodás után sem tudtam lemondani. Viszont a látvány, az emlékeztetést nagyon fontos – így nem felejtődnek el a dolgok.
  Most már az éves évfordulókra a telefonom emlékeztetőjét /szülinapok, névnapok, egyebek/ miatt használom.
  Viszont ha elutazom, kikapcsolódom, nincs kedvemre elővenni a naptárt. Ilyenkor néhány emlékeztetőt írok a telefonomba, ismerve magamat…

 8. Nálam az első a Google Calendar, mert előre be tudom írni a rendszeresen ismétlődő programokat. Ha otthon vagyok mindig ezt használom először. Azért is szeretem, mert a programok előtt küld egy értesítőt, így nem felejtem el, hogy menni kell.
  Van egy határidő naplóm (A5) ami mindig a táskámban van és ha úton vagyok ezt kapom elő ha időpontot kell egyeztetnem vagy valami emlékeztetőt kell felírnom. A legfontosabb céges infók, telefonszámok, webcímek is itt vannak, amire szükségem lehet. Természetesen előfeltétel, hogy a gép és napló programilag rendszeresen szinkronizálva legyen :). Ezt minden nap reggel és este szoktam elvégezni.
  Használok még egy „mindenes” füzetet, amibe folyamatosan írok mindent, így bármikor vissza tudom keresni mikor-mi történt, csak kb. kell emlékeznem az időpontra. A füzet elejére ráírom a dátum kezdés és vég időpontját. Nekem ez jobban működik, mint a cetlizés (azok elvesztek), így viszont több évre visszamenőleg megtalálok bármit.

 9. Minden szinten, szinte mindent használok 🙂

  Telefon – egy napon belüli, sürgős dolgok intézésére
  Levelező riasztója – egy-két évre előre is (pl. a domainek lejárata miatt)
  Tace-pao – a projektfeladatokhoz
  Jegyzettömb – kocsiban, telefonálás közben, gyors lejegyzetelésre
  NotePad – ötletrohamok során
  határidőnapló – csak ha konferenciára megyek, mert van benne hely jegyzetelni, és ott vannak az időpontok, külön hely a telefonoknak is

  Ez az egész egy rendszert alkot nálam, sok év alatt alakult ki.
  Egy időben próbáltam erőltetni a határidőnaplót, de annyira terjedelmes darab, a kicsik meg folyton eltűntek, hogy maradt a konferenciafelhasználás, amire viszont tökéletes 🙂

Hozzászólások lezárva