Jelenleg nem kapható!

Szakértői könyvet akarsz írni?

Dobj félre mindent, mert ezt most azonnal látnod kell!

Nem akarsz szakértői könyvet írni?

Akkor is olvass tovább, mert itt a módszer, hogyan győzd le a konkurenseket, hogyan lépj a piac élére, és hogyan építs énmárkát egyetlen könyv megírásával!

A Szakértő – Piacépítés, piacvezetés, Personal Branding, és a vevők bizalmának örökös elnyerése egyetlen szakkönyv megírásával!

Olvass figyelmesen, kapcsold ki az emailt, zárd be a Facebookot, lépj ki a chat-ből, és némítsd le a telefonodat is!

Sok vállalkozó, tanácsadó és szakértő ismerte már fel, hogy mindenképp érdemes legalább egy könyvet megírniuk, és remélhetőleg már te is köztük vagy:
– mert egy jó szakkönyvvel piacot lehet építeni, sőt, a piac élére is lehet állni;
– mert egy jól megírt könyv építi a szakértői énmárkát;
– a versenytársakat egy csapásra magad mögé tudod utasítani, a “futottak még” kategóriába;
– és közben le is tudod nyűgözni az olvasóidat, az örök hála érzését ébresztve fel bennük.

Mondj még egy módszert, eszközt, ami ennyi feszített célt el tudna érni, ilyen könnyen!
Nincs más ilyen módszer vagy eszköz, bármeddig is gondolkodsz rajta! A blog, a PR cikkek, a médiamegjelenések, a Facebook rajongói oldal és hasonló csatornák és eszközök csak egy-egy részcélt tudnak elérni, ráadásul folyamatos gondozást igényelnek, állandóan, és egyszerre, és örökkön-örökké. Brrr…

A könyvet egyszer kell megírni – vagy megíratni, erről lejjebb lesz még szó -, és utána évekig végzi a munkáját, akár eladod, akár ajándékba adod, akár reklámhordozóként használod majd!

A szakértő - online tréning

Leszel TE A szakértő, vagy legyen valaki más helyetted?

De milyen a JÓ SZAKÉRTŐI KÖNYV?

1.) Biztosan nem blogbejegyzések összerendezgetése egy könyvbe, és kinevezve szakkönyvnek vagy tanácsadói könyvnek…

2.) Biztosan nem PR cikkek összeszerkesztése könyvé…

3.) Biztosan nem a szakmának íródik, mégis szakmai igényességű…

4.) Biztosan nem lehet a véletlenre bízni a felépítését, hanem egyrészt pokoli tudatosságra van szükség, másrészt pedig olyan titkok ismeretére, amit Magyarországon senki sem alkalmaz még. Kivéve azt, akitől ezen a tréningen tanulni fogsz.

A Szakértő tréningen olyan döbbenetes titkokat fogsz megtudni, hogy a jelentkezéssel konkrétan titoktartási nyilatkozatot is teszel, hogy a titok titok is maradjon.

Ki fog derülni, hogy eddig mindent rosszul tudtál a szakkönyvírásról, és, hogy ha mások könyvéből próbálsz ötleteket meríteni, az olyan, mint mikor az ártatlan kis boci a sínekre téved… Végzetes!

Kiknek való “A Szakértő” online tréning?

– Azoknak, akik épp szakkönyvírásban gondolkodnak, és pont kapóra jön nekik az infó.

– Azoknak, akik írtak már szakkönyvet, de nem elégedettek a hatásával.

– Azoknak, akik nemcsak az üzletüket, hanem önmagukat és a saját márkájukat is építeni akarják, és eddig nem tudták, ezt hogyan lehetne frappánsan kivitelezni.

– Azoknak, akik olyan könyvet akarnak írni, amire aztán egész életükben büszkék lesznek.

Kiknek nem való?

– Azoknak, akik nem akarnak könyvet írni és saját hatáskörben kiadni. A tréningen tanultakat nem lehet felhasználni blogban vagy közösségi médiában, csak és kizárólag könyvírásra használható ez a tudáshalmaz!

– Nem való azoknak sem, akik a legádázabb ellenségeiket is a szeretet erejével akarják legyőzni, és nem akarnak egyedi álláspontot képviselni a piacukon. Azok, akik meg merik mondani a tutit, azok viszik haza a több pénzt, és fölözik le a nagy hasznot.

A szakértő - online tréning

Tudtad, hogy ha könyvet írsz, akkor ott leszel a hazai legnagyobb könyvtárakban is?

Mi lesz a tréningen?

A RitArt Academy-nél és Vidi Ritától már jól megszokott jobb agyféltekés írás HELYETT ez a tréning inkább egy szemináriumjellegű, mindent átbeszélős, könyvvázlatot összeállítós képzés, gondolkodásmód formálással egybekötve. Most nem az íráson lesz a főhangsúly, hanem a STRATÉGIÁN és a TERVEZÉSEN. A tréning kizárólag online hozzáférhető.

Ezekről biztosan szó lesz:

1. Miről szóljon a könyv?

– Annyi mindenhez értesz, de mindezt egy könyvbe érdemes beletenni, vagy résztémát kell kijelölni?
– Módszertani könyv legyen, vagy csak afféle tájékoztató?
– Mennyi gyakorlati tanácsot érdemes tenni a könyvbe és hova és miért?
– Mennyit beszélj – írj – a szakmád alapvetéseiről és miről NE beszélj?
– Hol kezdődjön és hol érjen véget?

2. Mik az énmárka-építés elengedhetetlen elemei a könyvben?
– Amit mindenki rosszul használ és csinál…
– A karaktered…
– Mit mondj el magadról mindenképp?
– Mit ne mondj el magadról semmiképp?
– Hogyan “tálald” magad?
– Mennyi legyen a könyvben az énmárka építés rész?

3. Hogyan épül fel a tartalom?
– Milyen forrásokra hivatkozz?
– Mi következik mi után?
– Mi az a gondolati ív és hogyan kell használni?
– Milyen kérdések fogalmazódnak meg az Olvasó fejében, és hogyan kell azokra reagálni egy statikus tartalomban?
– Legyen benne csavar?
– Ha igen, hol?

4.) A titkok
– A kezdet titka
– A tartalom titka
– A brandépítés titka
– Az elmélet vs. gyakorlat arányának titka
– A szöveg titka
– A reflektálás titka
– A befejezés titka
– Mitől leszel kitörölhetetlen az Olvasók fejéből?
– Miért fogja majd el a sárga irigység a konkurenciádat?
– És a titkok titkai – miért nem használta ezt eddig még senki? Miért kell iparkodnod felhasználni ezeket az infókat?

5. Pontos, lépésről-lépésre infók a könyved vázlatának összeállításához.
Feltesszük az i-re a pontot: olyan ütős tartalmat fogsz összeállítani, hogy konkurensek hosszú ideig csak a szőnyeg alatt mernek majd közlekedni, a vevőid pedig sorban állnak majd a könyvedért.

6. Egy senki által nem ismert szempont, ami miatt egyenesen kötelező könyvet írnod – még akkor is, ha fogalmad sincs, miről írhatnál!

Tréning időpont részletek

Az anyag egy zárt, online felületen érhető el számodra, 12 részre szétosztva – természetesen tematikusan. A leckék egymásra épülnek, de az időbeli feldolgozást tekintve teljesen szabad kezet kapsz. A teljes anyagot megkapod a pénz beérkezése után EGYBEN.
A fizetés után megküldjük számodra a hozzáférésedet a zárt oldalhoz, és az összes anyag pontos elérhetőségét, amit aztán saját ütemedben vehetsz végig, dolgozhatsz fel.
Minden anyagrészhez tartozik egy-egy konkrét feladat is, ami a cselekvés útjára terel, ezeket fontos elvégezned, egymás után.

Az online, zárt felületen bármikor kérdezhetsz tőlem, és olvashatod mások kérdéseit és az arra adott válaszokat is.

Jelenleg nem kapható

A Szakértő online tréning ÁR

szakertoar

Most két ajándékkal!

A nálunk már megszokott módon, a gyorsan – megrendeléstől számított 3 munkanapon belül – fizető ügyfelek most két ajándékot kapnak az anyag mellé. Mindkettő az írásban és a stratégiában segít.

írni bárki tud könyv letöltésAjándék 1.
Vidi Rita – Írni bárki tud című könyve elektronikus formában. – Értéke 2995,- forint. – Ez a könyv segíteni fog, hogy könnyedén meg tudd írni a saját szakértői könyvedet, a jobb agyféltekés kreatív írás módszertan segítségével.

 

 

 

 

Vidi Rita Tartalomstratégia 5 perc alattAjándék 2.
Vidi Rita – Tartalomstratégia 5 perc alatt című könyve elektronikus formában. – Értéke 3995,- forint. – Ez a könyv igazi stratégát varázsol belőled, és majd látni fogod, hogy az, hogy te elkezdtél végre megírni egy szakértői könyvet, fényévekre repít a szürke masszától, amiben a piacod legtöbb résztvevője most dagonyázik, vélhetően veled együtt…

 

 

Mikor kapod meg az anyagot és az ajándékokat?

A képzés anyagát a pénz beérkezése után AZONNAL megkapod, az összes hozzáféréssel együtt. Meggyorsíthatod a folyamatot, ha a fizetés teljesítése után valamilyen bizonylatot elküldesz nekünk emailben a tranzakcióról! A fizetési módokról minden részlet a gombra kattintás után.

Gyakran ismételt kérdések

“Letölthetőek a leckék?”
Igen. Van köztük hanganyag, többségükben írásos formában találod meg őket, és van néhány kép is.

“Meddig hozzáférhetőek a leckék?”
Örökké. Míg világ a világ, vagy internet az internet 🙂

“Nem tudok/akarok írni, mi van, ha én inkább meg akarom íratni valakivel a könyvet?”

Ez teljesen rendben van, de akkor is te vagy a főnök, nem? Gondolod, hogy egy szövegíró ismeri azokat a Magyarországon még sosem használt trükköket, amiktől leborul a lábad elé a piac? Nem ismeri. Azt neked kell tudnod, hogy mit akarsz a könyvben közvetíteni, a szövegíró pedig majd az alapján fogja megírni. Mindenki jól jár, mert ezerszer tisztább lesz a kép és egyszerűbb az együttműködés az íróval, ha előbb eljössz a tréningre, és átlátod, magadévá teszed a stratégiát. A RitArt szövegírói készséggel állnak rendelkezésedre a könyved megírását illetően, az én vezetésemmel :).

“Mennyi ideig tart egy ilyen könyv megírása?”

A nettó tartalom megírása, ha minden nap szánsz rá pár órát, fizikumodtól és lelkiállapotodtól függően, akkor 3-4 hét alatt kivitelezhető. De erre tényleg oda kell tenned magad napi 1-2 órára, és írnod-írnod kell. Mivel a vázlat annyira ki lesz dolgozva a tréning által, hogy neked már szemernyit sem kell azon gondolkodnod, hogy mit is írj, így könnyű és hatékony lesz a munka.

Tapasztalatom szerint az utómunkálatok további 1 hónapot vesznek igénybe, ha mindenre hagysz elég időt, és nem akarsz kapkodni. A borítót már viszonylag korán elkezdheted terveztetni, hiszen a téma és a vázlat már adott lesz, amikor végigveszed az egész anyagot.

“Mi a garancia arra, hogy a legfőbb versenytársam utánam egy hónappal nem áll elő egy nagyon hasonló könyvvel?”
Semmi. De az biztos, hogy a konkurenciád nem tudja másolni a könyvedet, ugyanis az igazából TE leszel. Te magad leszel a könyv, olyan mértékben fog veled összefonódni az egész felépítése, hogy az másolhatatlanná, utánozhatatlanná teszi még akkor is, ha a konkurenseddel ugyanazt tudjátok a szakmáról. Lesznek benne olyan merész dolgok is, amiket a konkurensek sosem mernek majd meglépni.

Jelenleg nem kapható

 

Biztosan te is olvastál már olyan szakkönyveket, amik bár tartalmukban jónak tűntek, de már másnap sem emlékeztél az írójukra, illetve biztosan olyan könyvvel is összehozott már a “jó sorsod”, amelyben nagyítóval kellett keresni a hasznos tartalmat, mert semmi másról nem szólt, csak önfényezésről, az információk mélysége pedig még egy hobbiweboldal minőségét sem érte el. De olyan könyvekkel is tele vannak a polcok, amik földi halandók számára értelmezhetetlenül bonyolultak és túlságosan tudományosak, és az írójukon, meg a szakma három képviselőjén kívül senki sem érti, miről szólnak, mert valamiért ezt a megoldást gondolta megfelelőnek az író-szakértő.

Te ne olyan könyvet akarj írni, amivel beolvadsz a tucat-szakértők sorába, hanem olyat akarj írni, amivel kiemelkedsz!

A Szakértő tréning által minden eszközt megkapsz ahhoz, hogy különleges helyet foglalj el a piacon és a vevőid fejében.

Vigyázat, mellékhatás: egy ilyen könyv megírásával könnyen előfordulhat, hogy piacvezető leszel, ami nemcsak előnyökkel, de a tudatosságszintet illetően kihívásokkal is járhat! Ha sosem akarsz sok pénzt keresni és elismert és híres lenni a szakmádban, akkor inkább ne rendeld meg!

MEGRENDELÉS

Ne feledd, az anyag most utoljára elérhető, 2017. március 17-e éjfélkor örökre lekerül a palettáról, és soha többé nem lesz megvásárolható.

Jelenleg nem kapható

Ár: 95.61 Font, illetve 34995,- forint. Fizetni átutalással lehet. A 3 munkanapon belül fizetők két könyvet – Írni bárki tud, Tartalomstratégia 5 perc alatt – kapnak ajándékba.

A szakértő - online tréning

Rengeteg ember szeret könyvből tanulni. Ne foszd meg őket ettől a lehetőségtől! Írd meg a könyved!

2 Comments

  1. Pingback: Mire jó egy szakértői könyv? | Vidi Rita

  2. Pingback: 10 végzetes hiba a szakkönyv írásban | Jobb agyféltekés kreatív írás tréningek a jövö íróinak

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük