A Legerősebb Láncszem

Szeretnél te is végre erős kapcsolati hálóval rendelkezni,

anélkül, hogy az ördöggel is le kellene paktálnod?

 

Ki ne szeretne sok jó barátot és sok gyümölcsöző kapcsolatot?

Ki ne szeretne maga köré olyan embereket, akik felnéznek rá és hallgatnak a szavára?

Ki ne szeretné, ha a problémái megoldásához elég lenne csak felemelni a telefont, vagy üzenetet írni a megfelelő embernek?

A mai digitális világban látszólag nagyon könnyű kapcsolatokat építeni, és olyan emberekkel kapcsolatba kerülni, akikhez addig semmilyen kapcsolódási pontunk nem volt. Úgy tűnik, mintha elég lenne egy Facebookon vagy a Google-ön indított keresés, rákattintás az üzenetküldés gombra, és máris feltárul a kapcsolat addig zárt ajtaja.

Igen ám, de bármennyire is közel hozta a technológia a kapcsolatba lépés lehetőségét, még mindig érvényesek azok a mondások az emberek fejében, hogy „messziről jött ember azt mond, amit akar”, és a „nem számít, hogy mit mondanak, az számít, hogy ki mondja”.

Egy bármilyen hatékonyan is, de hidegen kezdeményezett kapcsolat bizalmatlanságba és teljes elutasításba torkolhat. Mert az emberiség nem változott az elmúlt 15 nagyon gyors, digitalizálódó évben: az emberi kapcsolatok minőségére még mindig többet lehet adni, mint a mennyiségükre, és ezt a protokollt az internet gyorsasága és az okostelefonok sokasága sem tudja felülírni az emberi fejekben, mert ez egy örök érvényű séma a gondolkodásmódban.

A kapcsolati tőke ugyanolyan fontos, mint az, hogy sok pénz legyen a bankszámlánkon.

A kapcsolati tőke ugyanolyan fontos, mint az, hogy sok tudás és információ birtokában legyünk.

A kapcsolati tőke építése is ugyanúgy szisztematikus építkezést jelent, mint a pénztőke és a kulturális tőke esetében.

De senki nem akar majd veled kapcsolatba kerülni, ha nem vagy VALAKI – az ő szemében!

Akkor lesz erős a kapcsolati tőkéd, ha magabiztosan elmondhatod magadról, hogy te vagy a legerősebb láncszem, és ezt másokkal is el tudod hitetni magadról.

A Legerősebb Láncszem

Kapcsolati tőke létrehozása és építése a gyakorlatban

avagy: társadalmi beágyazottság stratégia

(online tréning)

Jelentkezési határidő: 2017. november 17. péntek, éjfél

Az online tréning indulásának ideje: 2017. november 27. hétfő, reggel (online, nem kell elmenned sehova)

Mi A Legerősebb Láncszem – online tréning?

Egy képzés, ahol nemcsak azt mutatom meg neked, hogy hogyan kell kapcsolati tőkét építeni és aztán kiaknázni annak előnyeit, hanem egy valóban erős láncszemmé segítek kovácsolni magadat, így valódi társadalmi beágyazottság stratégiád lesz, ami akkor is működni fog, amikor éppen nem gyűjtesz új ismerősöket, és nem ápolod a régi kapcsolataidat.

Miért fontos részt venned A Legerősebb Láncszem online tanfolyamon?

Azért, mert az erős kapcsolati háló:

 • Gazdaggá tesz.
 • Egészségesség tesz.
 • Hosszabb életet biztosít.
 • Több sikerrel kecsegtet.
 • Boldogít.

George R. R. Martin közel 7000 oldalt írt a kapcsolati tőke fontosságáról a Trónok Harca című, a világ legrealistább fantasy regényfolyamában, melyből az HBO készített elsöprő sikerű sorozatot, és amely új alapokra helyezte a történelmeséléstől kezdve mindazt is, amit magunkról, mint emberekről gondolunk. Ha létezik történet, ami a kapcsolati tőkéről szól, akkor a Trónok Harca az! És bár egy a mi középkorunkhoz hasonló világban játszódik, arról tanít bennünket, hogy ha VALAKIK vagyunk a világban, és hozzá rendelkezünk azokkal a képességekkel és információkkal is, amik erős VALAKIVÉ is tesznek, akkor nem lesznek előttünk lehetetlenek.

Miről lesz szó A Legerősebb Láncszem online képzésen?

– Lesz szó történelemről.

– Lesz szó gazdaságról.

– Lesz szó társadalomról.

– Egyéb tőketípusokról.

– Lesz szó stratégiáról és célokról.

– Elvekről.

– Gyakorlatokról – sok-sok gyakorlatról.

– Összefüggésekről (márka, szakértelem, tisztelet, stb.)

– Ellentmondásokról.

– Pozitív és negatív szempontokról.

– Személyiségekről.

– Nimbuszról.

– Trükkökről (ha ezeket az ellenségeid tudnák, nagy bajban lennél)

– GazdaGságról.

– És mindezek sajátos elegyéről, szokásos vidiritás tolmácsolási módban.

Kiknek való A Legerősebb Láncszem?

– Azoknak, akik a társadalmi beágyazottságuk színvonalát emelni szeretnék.

– Azoknak, akik olyan pozíciót töltenek be, ahol lényeges elem a társadalmi elismertség.

– Azoknak, akik vállalkoznak, vagy céget vezetnek, illetve ilyen céljaik vannak.

– Azoknak, akik a karrierjüket új alapokra szeretnék helyezni.

– Azoknak, akik MLM-eznek.

– Azoknak, akiknek bár nincs semmi rendkívüli céljuk, de a látómezejüket szeretik szélesíteni.

Kiknek nem való A Legerősebb Láncszem?

– Azoknak, akik a „Kiknek való…” részben egyáltalán nem ismertek magukra.

Mit kapsz A Legerősebb Láncszem tanfolyamtól?

– Átfogó képet.

– Stratégiát.

– Működő módszereket, sőt módszertant. (És házi feladatokat.)

– Olyan tapasztalati példákat, amikről legvérmesebb álmaidban sem mernél álmodni.

– És egy valódi tőkét, amiből pénzt kovácsolhatsz magadnak – természetesen arról is szó lesz, hogy hogyan.

Mit nem kapsz A Legerősebb Láncszem tanfolyamtól?

– Nem ígérek babusgatást, buksi simogatást, és az eddigi kudarcaid létjogosultságának visszaigazolását.

– Nem kapsz egyéni tanácsadást sem, arra ott a konzultáció lehetősége.

Miért kellene (ebben is) rám hallgatnod?

Hát ez az a szituáció, hogy ha elmondanám, akkor viccesen azt is mondhatnám, hogy meg kellene, hogy öljelek :). Maradjunk annyiban, hogy a tanfolyamon felfedek olyan forrásokat, amikkel csak kevesen dicsekedhetnek, és olyan információkat is megosztok, amikhez sosem jutnál hozzá, mert ezekről soha senki más nem beszélt még egyetlen tanfolyamon sem, egyetlen könyvben sem, és én is csak itt fogok – és ezek mind az én tapasztalataim. Más sem a tapasztalatokkal, sem az információkkal nem bír, tehát ezeket máshol hiába is keresnéd.

Hogy néz ki A Legerősebb Láncszem tanfolyam a gyakorlatban?

 • A tanfolyam 2017. november 27-én reggel indul, egy zárt online felületen, ahova egyedi meghívót kapsz, saját egyedi hozzáféréssel.
 • A tanfolyamon összesen tíz nagyon átfogó, és nagyon részletes leckét kapsz, leckénként több külön témakörrel.
 • A tanfolyam minden anyaga hanganyag, mp3 formátumban, melyet hallgathatsz a böngészőben is, és le is töltheted mindet.
 • Minden anyaghoz kapsz úgynevezett házi feladatot is, amik azonnal segítenek a gyakorlatba átültetni a hallottakat, és amiket számon is kérek. (Nem viccelek :))
 • A tíz lecke minden másnap, tehát összesen húsz nap alatt kerül majd fel. Az elsőt 2017. november 27-én kapod, mint ahogy a hozzáférésed is akkor érkezik majd.
 • A tanfolyam 2017. december 15-én ér véget, az utolsó anyaggal.

Mennyibe kerül A Legerősebb Láncszem tanfolyami részvétel?

 

ÁR: 49990,- forint, fizetni átutalással vagy paypalon lehet

Gyakran ismételt kérdések amik talán benned is felmerülnek:

„Fogom én ezt tudni használni bármire is a jövőben?”

A kérdést én így tenném fel a helyedben, önmagadnak: AKAROM én ezt használni bármire is a jövőben? Azt gondolom, hogy az akarat dönti el, hogy fogod-e használni, vagy sem, de az akaratodat nem tudom és nem is akarom befolyásolni (akkor szektát alapítanék, nem tréningeket tartanék).

Ha AKAROD használni, akkor fogod tudni használni. Az akarat ugyanis képességet okoz. 🙂 A nemakarat semmit nem eredményez, ez esetben jelentkezned is felesleges.

„Most még el sem tudom képzelni, hogyan lehet ez a hasznomra a jövőben…”

Ezt nem csodálom, mert a társadalmi tőkéről és ennek hasznosságáról, pláne a való életben történő alkalmazásáról gyakorlatilag nincs ismeretük az embereknek. A társadalmi beágyazottság egy olyan fogalom, amit a köznyelvben alig használ valaki, pedig ha kimondjuk, igazából mindenki érti. Van egy nagyon fontos séma a fejünkben, amit üresen tartunk. A tanfolyamon megtöltjük ezt a jelenleg üres sémát a fejedben, és majd meglátod, hogy hirtelen minden értelmet nyer, többek között az is, hogy ez az egész tudás hogyan lehet hasznodra a jövőben. Egyébként ehhez több tucatnyi ötletet is fogsz kapni, ha esetleg most még homályos lenne a kép, a házi feladatok pedig a gyakorlati hasznosulást fogják biztosítani.

„Ez szerintem hülyeség, pénz beszél, kutya ugat. Mit tudhatnak a kapcsolatok, amit a pénz nem tud adni?”

Például azt, hogy amikor az éjszaka közepén szívrohamod van, és a mentőt hívod, akkor tökmindegy, hogy mennyi pénzed van, a legközelebbi – remélhetőleg – felkészült kórház fog fogadni, hiába lobogtatod a bankókat, az senkit nem fog érdekelni. De ha ismered azt, akit ismerned kell, akkor szó szerint jobbak a túlélési esélyeid.

Vagy amikor iskolába akarod íratni a gyerekedet, de nem ám akármelyikbe, hanem valóban jó iskolába, akkor is hiába nyitogatod a pénztárcádat, mert csak ajánlások alapján lehet bekerülni. Jó kapcsolatokat pedig nem lehet pénzen venni.

A meggyőződésében senkit nem akarok átformálni, tehát ha neked fixa ideád, hogy a pénzeddel bármit és mindent elérsz, akkor az ablak jobb fölső sarkában látsz egy kis X-et, kérlek, arra kattints rá egyszer ;).

„Már mindent megpróbáltam, és nekem ez nem megy, egyszerűen nem szeretem az embereket.”

Nem kell szeretni az embereket, és az sem kell, hogy téged szeressenek. Elég, ha ismernek. (Egyébként előny, ha szeretnek, de nem alapfeltétel a sikerhez.) Végtelenül befelé forduló emberek is könnyebben érvényesülnek a kapcsolataik révén, csak ők sokkal inkább figyelnek a minőségre, mint a mennyiségre.

De itt a másik véglet:

„Á, engem mindenki ismer, afféle miniceleb vagyok, mégsem tudok mit kezdeni a kapcsolataimmal.”

Ez azért van, mert a kapcsolati tőkédhez nincs társadalmi beágyazottság stratégiád. A tanfolyam révén majd lesz, ezt garantálom.

„Nem akarok ismerkedni.”

Én sem. Mégis, most is a társadalmi beágyazottságomat erősítem azzal, hogy te ezt olvasod. A társadalmi tőkéhez nem kell úgy ismerkedni vagy barátkozni, ahogyan azt sokan gondolnák. A dolog nem véletlenül bonyolultabb, mint egy egyszerű kézfogás és bemutatkozás, vagy valakit ismerősnek jelölni a Facebookon.

„Én nem magamnak, hanem a márkámnak és a vállalkozásomnak szeretnék gyümölcsözőbb kapcsolatokat? Erre is jó ez a tanfolyam?”

Igen, mindenképp! A társadalmi beágyazottság fogalmát a vállalkozások esetében piaci beágyazottságnak nevezném inkább, de egy az egyben átültethető A Legerősebb Láncszem metódus a cégedre és a márkádra is.

Mit veszítesz, ha nem jelentkezel A Legerősebb Láncszem online tanfolyamra?

 

A lehetőséget.

Hogy mire?

Bármire.

 • Elveszíted a lehetőségét annak, hogy amit társadalmi tőke nélkül mondjuk tíz év alatt értél el, azt elérd egy év alatt.
 • Elveszíted a lehetőségét annak, hogy táguljon a világnézeted és új felismeréseid legyenek.
 • Elveszíted a lehetőségét annak, hogy ki tudd aknázni a kapcsolataidban rejlő kincseket, vagy hogy segíts másoknak kiaknázni azt a kincset, hogy veled kapcsolatban vannak.

JELENTKEZÉS

Fizetési tudnivalók jelentkezés után (fizetni átutalással vagy paypal-on tudsz)

Név*
Email*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Elfogadod a jelentkezés feltételeit?*


Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz 🙂

De ha a szívedre hallgatsz, akkor jelentkezel. Ott az az üres séma a társadalmi beágyazottságodról a fejedben, ideje megtölteni tartalommal és eredményességgel!

 

Comments are closed.