10 jó érv, hogy miért jelentkezz a gazdagodás online tanfolyamra

A gazdagodás receptje – online tanfolyam – az árat te mondod meg!

http://www.hosnok.hu/penz/

Miért érdemes jelentkezni A gazdagodás receptje online tanfolyamra?

10 érv:

1.)    Mert itt nem leszel egyedül – Léteznek nagyon jó könyvek, amiket olvasva rengeteg lehetőségünk van megvilágosodni, de olvasás közben, szétnézve magunk körül azt látjuk, hogy egyedül vagyunk. Ezen a tanfolyamon nemcsak, hogy nem leszel egyedül, de még a problémáddal sem leszel egyedül! Sokan küzdenek azzal, amivel te, és együtt minden könnyebb.

2.)    Mert itt törvényszerű a haladás – A leckéket kétnaponta küldjük, ami azt jelenti, hogy nem lesz lehetőséged elsinkófálni a dolgokat. Lehet halogatni, lehet halasztani, lehet több leckét egybegyűjtve, ritkábban megjelenni, fenntartom, hogy vannak más elfoglaltságok is, de most szólok: a lazítás, patópál hozzáállás azt jelenti, hogy nem akarsz javítani az anyagi helyzeteden. Ez esetben nem is javaslom, hogy jelentkezz!

3.)    Mert itt magyarázatokat kapsz – Mindenkinek vannak pénzügyi nehézségei és kihívásai, még annak is, akinek sok pénze van. De miért van ez? Miért nem lehet egyszerűen csak élni gondtalanul és boldogan? Miért teszi be a pénzzel kapcsolatos probléma mindenhova a lábát? Erre rengeteg választ kapsz, mert minden lecke egyben magyarázat is.

4.)    Mert itt évtizedes-évszázados dogmákat döntünk meg – Rólam már elterjedt, hogy szeretek ellenkezni, ellentmondani, és a fő csapásirány ellenében, okosabban, logikusan haladni. Biztos lehetsz benne, hogy a tanfolyamon rengeteg olyan téma elő fog kerülni, amik a közfelfogással ellentétesek, de inkább így mondanám: a köztévedéssel ellentétesek. Mert az, hogy mit hisz sok ember, az még nem jelenti azt, hogy az igaz is. Egymillió légy is tévedhet.

5.)    Mert itt visszafiatalodhatsz – Előkerülnek a számológépek, az alapvető matematikai műveletek, és rájöhetsz, hogy egy 4.-es gyereknek is könnyű lenne eligazodnia a pénz világában, ha lenne rá lehetősége, felhatalmazása. Hogy ennek ellenére miért maradnak szegények olyan természetesnek véve a felnőttek, és ezzel hogyan adnak rossz példát a felnövekvő nemzedéknek? Beszélünk erről is!

6.)    Mert itt akár felmentést is kapsz – A csapból is az folyik, hogy a devizahiteleseket mentsük meg. Nyilván vannak, akik önhibájukon kívül kerültek nehéz helyzetbe, nemcsak a devizaárfolyam miatt, de más együtthatók miatt is. Namost, attól függetlenül a hitelt csak felvette az illető… Attól függetlenül rengetegen NEM adósodtak el devizában… Ez a téma nagyon megosztó, de az igazság az, hogy az adóssághalmozás problémája túlmutat az egyénen. Nálunk megkapják a felmentést a devizahitelesek és adósságspirálban vergődők is, de az biztos, hogy a jövő felelősségét nem lehet átruházni az államra és másokra. Ezt is megbeszéljük, hogy miért nem, és arra is kitérünk, hogy milyen lehetőségek vannak a hitelkiváltó hitelek helyett!

7.) Mert nagy hangsúlyt fektetünk az arányérzékre – A legsikeresebb és leggazdagabb pókerjátékosok nemcsak a játékot és az ellenfeleiket ismerik, de kiváló az arányérzékük is. Hogyan lehet ezt fejleszteni? És miért veszítettük el ezt az érzékünket még akkor, mikor lemásztunk a fáról? Mindenre fény derül!

8.)    Mert nem követjük a divatot – Biztosan te is észrevetted már, hogy ha mindenki a divatot követi, akkor mindenki sablonossá válik. Mostanában az arany a divat, meg a forex, meg a Unit Linked biztosítások, és emellett a vonzás törvénye. Namost, kérdezem én, a gödör aljából kifelé pislogva, vajon melyik a reális egy pénzügyi problémákkal küzdő állampolgár számára? A befektetést és a pénzügyi tranzakciókat nyugodtan el lehet felejteni addig, amíg nincs a bankszámládon minimum 5-6 millió, bármikor mozdítható forint. Hogy miért? A tanfolyamon ez is kiderül. Ja, és hogy vonzás törvénye? Készülj, ez húzós lesz!

9.)    Mert itt levonjuk a tanulságokat – Nemcsak a saját eseteinkből, hanem egymáséiból, és másokéból is. Az okos más kárán tanul, tudod… De a bölcs sokkal inkább más sikeréből!

10.) Mert itt az egyszerűségre helyezzük a hangsúlyt – Ha van, amiket utálok, akkor azok a bonyolult – túlbonyolított – dolgok. Meg fogom mutatni, hogy nem nehezebb meggazdagodni, mint egy kiskutyát a szobatisztaságra nevelni. Ezt rajtad fogom bebizonyítani!

Nos? Jössz? Ellenérvek?
Utolsó jelentkezési határidő közeleg!

A gazdagodás receptje – online tanfolyam – mondj egy árat!

http://www.hosnok.hu/penz/

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.